Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba: Operațiune pentru combaterea furtului și traficului de lemne. Controale în păduri, la transport și la firme din domeniu

Publicat

Polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Alba, R.N.P. Romsilva, ISCTR, jandarmii și lucrători din cadrul ocoalelor silvice, au efectuat 39 de controale pentru verificarea legalității exploatării și transportului materialului lemnos.

Au fost aplicate 91 de amenzi, în valoare de 8.720 de lei.

În data de 3 martie 2021, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, împreună cu silvicultori din cadrul Gărzii Forestiere Alba, specialiști din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, lucrători ai I.S.C.T.R. și lucrători din cadrul ocoalelor silvice, au efectuat controale pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale privind exploatarea, circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, polițiștii au efectuat 39 de controale, din care 28 privind transportul de material lemnos, 7 în fondul forestier, 4 la societăți comerciale specializate în exploatarea de material lemnos și au constatat 6 infracțiuni.

Au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.720 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax