Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA: Peste 700 de persoane verificate prin sistemul eDAC și sute de mașini oprite în trafic de polițiști

Publicat

Peste 700 de persoane au fost verificate prin sistemul eDAC și speste 500 de mașini au fost oprite în trafic de polițiștii din Alba.

În perioada 17-18 mai 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 736 de verificări de persoane și 518 verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Ce este eDAC: Jandarmii din Alba Iulia le-au explicat localnicilor ce este sistemul eDAC. Baze de date ale României și din spațiul Schengen

Au fost constatate 314 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 52.895 lei.

Au fost efectuate 130 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 7 permise de conducere unor conducători auto care au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare și au fost constatate 22 de infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax