Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ofertă slabă de joburi pe piaţa muncii din Alba

Publicat

Numărul locurilor de muncă vacante în judeţul nostru a început să scadă simţitor. Job-urile disponibile prin AJOFM Alba aproape că pot fi numărate pe degetele de la o mână, persoanele cu studii superioare fiind printre cele mai afectate de lipsa ofertelor.

Săptămâna aceasta găsiţi 52 de locuri de muncă în oraşele Alba Iulia, Sebeş, Cugir şi Câmpeni. Dintre acestea, menţionăm cele de consultanţi financiari, asistent medical generalist, confecţioner imbrăcăminte şi muncitori necalificaţi.

La sfârşitul lunii octombrie a.c., figurau în evidenţele AJOFM  Alba un număr total de 17.740 şomeri, dintre care 11.250 indemnizaţi şi 6.490 neindemnizaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cosmin Rotaru

    miercuri, 10.11.2010 at 00:07

    Oferta de lucru în Alba Iulia este foarte slabă.
    Dar nici nu se înghesuie nimeni să pună mâna la o dezvoltare economică în Alba Iulia. Sunt mari lanţuri de magazine gen…Carfur, Real… hipermarketuri care nu cred că ar refuza intrarea pe piaţa din Alba Iulia…
    Să fie vorba de un monopol al unui anume hipermarket?
    Dacă Carfur ar veni în Alba Iulia ar însemna locuri de muncă. Sigur… nu ar rezolva asta problema definitiv… Dar ar fi un prim pas.
    Dar nu se vrea….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax