Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alba rămâne fără banii ceruți de parlamentarii PNL. Amendamentele la bugetul pe 2019, respinse în bloc

Publicat

parlament

Toate amendamentele depuse la proiectul bugetului de stat au fost respinse în bloc, în Comisia de Buget Finanțe a Camerei Deputaților, printr-un singur vot, lucru neobișnuit. În acest fel, vor fi trimise la Parlament ca amendamente respinse.

În acest context, toate amendamentele deputaților PNL de Alba, prin care erau prevăzute fonduri pentru drumurile din Apuseni, pregătirea vizitei Papei Francisc de la Blaj, reabilitarea Spitalului din Ocna Mureș și echilbrarea bugetelor unor administrații locale au fost respinse de majoritatea din Parlament.

Parlamentarii de Alba depuseseră 16 amendamente, reprezentând investiții importante la nivel local și regional, dar la nivel național este vorba despre peste 1.400 de amendamente respinse, deodată.

CITEȘTE ȘI: Amendamentele deputaților PNL Alba la bugetul național: Finanțare pentru drumuri naționale și bani pentru vizita Papei

Deputatul de Alba, Florin Roman, s-a arătat indignat că propunerile nu au fost nici măcar discutate înainte de a fi ”aruncate la gunoi”.

”Fără precedent! O cutuma veche de 29 de ani a fost aruncată la coșul de gunoi de majoritatea toxica PSD-ALDE, plus minorități, în câteva minute: 1.402 amendamente depuse de parlamentari pentru lucrări de alimentare cu apă, canalizare și drumuri au fost respinse cu un singur vot, în bloc.

Întotdeauna, Comisia de Administrație dădea un aviz favorabil cu toate amendamentele admise, urmând ca acestea sa fie discutate la comisia de fond, cea de buget-finanțe! Motivația: nu sunt bani! Au respins inclusiv amendamentul PNL care însemna un impact pozitiv, prin care propuneam ca subvenția din bani publici pentru PSDragnea să nu crească de la 28 milioane de euro la 47 de milioane de euro! Nu au bani pentru copii, pentru pensii, pentru investiții dar au pentru PSD!” a scris acesta pe contul său de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax