Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Seminarii de consultanţă pe tema modificărilor apărute în legislaţia muncii

Publicat

În perioada 3-11 mai, se organizează o serie de seminarii de consultanță pentru mediul de afaceri din județul Alba, având ca temă modificările apărute în domeniul legislaţiei muncii.

 

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Alba, întâlnirile de lucru se vor desfășura în tot județul și vor prezenta, în principal, modificările legislative aduse Codului Muncii  prin Legea nr. 40/2011 și noile prevederi introduse prin Legea nr. 52/2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri. Pe lângă aceste teme principale, specialiștii prezenți la întâlniri vor putea răspunde și altor întrebări privind legislația muncii.

 

„Din consultările pe care le-am avut cu Inspectoratul de Muncă, precum și cu reprezentanți ai mediului de afaceri, a reieșit necesitatea organizării acestor întâlniri pentru a discuta direct cu întreprinzătorii modificările apărute în legislație. Este o metodă prin care noi, administrația, sprijinim mediul economic din județ și vom continua să organizăm astfel de evenimente ori de câte ori va fi necesar.

Consiliul Județean a organizat multe alte seminarii de acest tip, pentru acordarea de consultanță. Este o metodă foarte bună de dialog și sunt sigur că va aduce multe clarificări importante, ducând la evitarea unor posibile dificultăți în activitatea firmelor din județul Alba”, a precizat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Seminariile sunt deschise tuturor celor interesați de problematica abordată, fie că e vorba de angajatori, angajați sau persoane fizice interesate, calendarul de desfășurare al întâlnirilor fiind următorul:

Data Ora Oraşul / Locaţia
Marţi, 3 mai 2011 1100 Sebeş, Primăria Sebeş
Miercuri, 4 mai 2011 1100 Alba Iulia, Hotel Parc
Joi, 5 mai 2011 1100 Blaj, Primăria Blaj
Vineri, 6 mai 2011 1100 Ocna Mureş, Casa de cultură
Luni, 9 mai 2011 1100 Cîmpeni, Casa de cultură
Marţi, 10 mai 2011 1100 Aiud, Primăria Aiud
Miercuri, 11 mai 2011 1100 Cugir, Primăria Cugir

Organizatorii seminariilor sunt Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax