Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba și alte 13 județe din țară sub COD GALBEN de vreme rea: Ninsoare și viscol. Până când este valabilă atenționarea meteo

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare meteo Cod galben de ninsori  şi viscol pentru 14 judeţe inclusiv jumătate din județul Alba şi care este valabilă până duminică dimineaţa.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și local în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă în medie de 10…15 cm.

În Carpații Occidentali, în vestul Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali va ninge abundent, iar stratul de zăpadă nou depus va fi local consistent.

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h în sudul Banatului  și pe crestele Carpaților Meridionali unde va fi viscol.

Notă: În restul teritoriului se vor semnala precipitații mixte și izolat se va produce polei, iar în prima parte a intervalului va mai ninge, cu precădere în dealurile sudic.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax