Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CAS Alba nu a mai decontat, din luna martie, medicamentele compensate din farmacii

Publicat

Casa de Asigurări de Sănătate Alba nu a mai decontat către nici o farmacie din judeţ reţetele compensate şi gratuite, de mai multe luni. De voie, de nevoie, farmaciştii trebuie să facă faţă golurilor provocate în casă, chiar de statul român.

Directorul CAS Alba, Gheorghe Ştef, a recunoscut că nu s-au mai efectuat plăţi către farmacii începând cu luna martie, din cauza lipsei bugetului. Decontările la compensate şi gratuite urmează să se facă din ianuarie 2011, după cum a dat acesta asigurări.

Situaţia este similară în toată ţara şi, deşi nu este normală, există o înţelegere tacită între instituţiile statului şi farmacişti, care se pare că preferă întârzierile de plată decât să se lipsească de aceste venituri.

Gheorghe Ştef a dat asigurări că nu va exista pericolul de a nu mai fi eliberate medicamente pe reţete compensate în judeţ, astfel că nu sunt motive ca populaţia să fie alertată şi îngrijorată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax