Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taberele de artă, speologie şi orientare turistică din Alba oferă tinerilor un sejur plin de activităţi recreative

Publicat

Ca în fiecare an, prin Direcţia Judeţeană de Tineret Alba se derulează, la Centrul de agrement Arieseni, Tăbăra de artă fotografică – în perioada 22-27 iulie 2011, Tabăra naţională de speologie şi fotografie subterană- 31.08-6.09.2011 şi Tabăra naţională de orientare turistică –Roica, în 31.08-6.09.2011.

Organizatorii cred că acest tip de tabere reprezintă o alternativă de petrecere a timpului şi oferă copiilor, pe lângă cazare şi masă, un mod de învăţare activă în această perioadă şi mai ales unul nonformal, îmbinat cu agrement.

În judeţul Alba au fost aprobate pentru vacanţa de vară 160 locuri în tabere sociale, respectiv un număr de 76 locuri pentru persoane cu handicap. Selecţia participanţilor se face în baza metodologiilor elaborate de ANST, iar în funcţie de dorinţele acestora vor fi găsite locaţiile pentru petrecerea unui sejur plăcut pentru aceste două categorii de tineri defavorizaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax