Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Alba24 a împlinit DOI ANI: Vezi echipa care îți aduce știrile în fiecare zi și cine a ținut să ne spună „La Mulți Ani!”

YouTube video

Publicat

Și iată-ne ajunși și la doi ani distanță de la primul click dat pe portalul de știri online Alba24. Doi ani de când am apărut în forță, oferind zilnic cele mai importante și mai rapide știri din județul Alba. Sunt deja doi ani de când ne cunoașteți ca fiind „cei cu informația din 3 surse” și „în timp real”, cei care vă spunem pe bune ce se întâmplă în județul nostru.

Nu sunt puțini cei care susțin că Alba24.ro a reinventat conceptul de presă în județul Alba, obligând concurența să ridice nivelul, să se documenteze mai bine, din mai multe surse, să livreze informația mai rapid și mai precis. Tocmai din acest motiv, în cei doi ani de când am apărut pe internet, am stârnit interesul a peste 5.000 de oameni care ne citesc în fiecare zi. Am încercat să îi recompensăm, oferindu-le informații despre tot ceea ce se întâmplă important în județul Alba. Am făcut concursuri, am dat premii cititorilor fideli.

Două persoane din Alba Iulia au plecat în excursie în Grecia, iar alte câteva zeci de cititori au câștigat  telefoane de ultimă generație, Ipad-uri, modem-uri de internet sau șepci și tricouri inscripționate cu sigla noastră. Nu am uitat nici de bobocii din licee, pe care i-am ales cu ajutorul vostru și le-am arătat că sunt la fel de importanți pentru noi, oferindu-le câte un premiu Alba24. Toate acestea au fost pentru a vă demonstra că vă iubim, că, pentru noi, voi, cititorii sunteți motivul pentru care de doi ani ne trezim în fiecare dimineață și ne culcăm noaptea târziu. Considerăm ca oamenii din județ merită acest efort și trebuie respectați prin publicarea de informații corecte.

Nu ne-am propus să reinventăm roata la căruță, dar am reușit, în doi ani, să devenim și pionieri: Am lansat primul talk-show online din județul Alba, prin care cei care ne conduc sunt invitați să dea „Testul de sinceritate”, am deschis primul ziar online cu mondenități din județ, Lifestyle.Alba24.ro, și vă oferim zilnic și gratuit toate informațiile din sport, sănătate, dar și din viața juniorilor din județ. Din seria formatelor noi lansate de Alba24.ro în județ fac parte și serviciile de Audiențe Online cu Primăria municipiului Alba Iulia, prin care cetățenii pot adresa întrebări instituției și primesc răspunsuri în 48 de ore, ziarul de ştiri locale Sebeș24.ro sau rubrica Fii reporter Alba24, prin care orice persoană poate transmite o informație de interes public.

Pe viitor, ne propunem să ne menținem poziția de lideri pe piața informației din Alba și vă promitem să vă oferim alte și alte surprize. Mulțumim celor peste 5.000 de persoane care ne citesc zilnic.

Vă prezentăm echipa ziarului ALBA24, oamenii care lucrează zi și noapte pentru ca voi să fiți mai bine informați despre ce se întâmplă în județ, în oraș:

Claudiu Makkai, managing partner:  „Acum doi ani, când am pornit acest proiect, aproape nimeni nu credea în posibilitatea ca un ziar online să conteze în media locală. Tocmai renunţasem împreună cu Florin la managementul unei televiziuni locale şi multora li se părea un pas uriaş înapoi să pornim un site de ştiri. Acum, când mă uit în urmă, realizez că am făcut ce trebuia. După doi ani, acum, zilnic, peste 5.000 de oameni  se informează de la Alba 24. Am ajuns ca, după doi ani, redacţia să fie plină de reporteri tineri care sunt în stare să plângă dacă nu dau primii o ştire tare. Am ajuns ca în oraş să se întrebe <Cine mai dă <<Testul>> (n.r. – Testul de sinceritate) săptămâna asta?>. Pentru mine, sunt cele mai bune semne că nu am greşit în <nebunia> noastră de a investi în presă pe vremurile acestea tulburi. Pentru că, dacă o faci corect și cu seriozitate, ca de altfel orice alt tip de business, e imposibil să nu reuşeşti. La mulți ani Alba24!”

Florin Corcoz, director editorial: „Dacă americanii au inventat alimentația FAST FOOD, noi, cei de la Alba24 am inventat-o pe cea FAST NEWS. Nu îngrașă, nu conține E-uri, are conţinut şi ingrediente de calitate și, ce este foarte important, nu prosteşte. Timp de 20 de ani, am lucrat pentru diverse trusturi de presă românești și străine. Tot ceea ce am considerat că a fost bun în acea perioadă a carierei mele de jurnalist la România liberă, Radio Europa Liberă, Reuters sau Realitatea TV le transmit, acum, colegilor mei mai tineri. Și îmi crește inima de bucurie când văd că și ei la rândul lor devin modele pentru ceilalți colegi din presa locală. Consider că Alba 24 a adus mult bine comunității, cel puțin prin faptul că am declanșat o competiție în presa locală. O competiție din care cel mai câștigat este cititorul. După doi ani, sunt convins că a meritat să o facem!!”

Flavia Nicolae, redactor șef: „Știu că se spune că <fiecare și-o face cu mâna lui>, <că trebuie să fii omul potrivit la locul potrivit>, că ai nevoie și de <puțin noroc> sau că trebuie să știi <să iei mâna celui care ți-o întinde>. Probabil toate aceste vorbe de duh mi se potrivesc ca o mănușă, dacă mă gândesc la începuturile mele la Alba24.  Am avut norocul să întâlnesc oamenii potriviți, i-am prins de mână acum doi ani și, uite așa, cu puțin noroc, am ajuns pe toate gardurile. Au urmat apoi multe ore nedormite și mai multe satisfacții, alți oameni pe care a trebuit să îi cunosc, una, două sau mai multe surse verificate și mai multe rânduri scrise și, uite așa, am împlinit, odată cu Alba24, doi ani. Per ansamblu, au fost cei mai buni din cei 25 pe care îi prezint pe buletin.

Am verificat din <trei surse> și am ajuns la concluzia că dacă <mama îmi spune că mă iubește>…îi spun că și eu o iubesc! La fel cum îi iubesc și pe cei care mă suportă în fiecare zi (Florin, Adina, Andreea, Ofelia etc), pe cei care îmi dau un șut în fund pentru a face un pas înainte, pe cei alături de care am devenit Flavia Nicolae (aia care verifică… din câte surse poate)”.

Dan Lungu, realizatorul talk-show-ului „Testul de sinceritate”: „Sunt momente în viaţă în care îţi doreşti să inunzi ecranul calculatorului cu milioane de cuvinte despre ceea ce trăieşti şi ceea ce simţi, însă vă spun <cu sinceritate> că tocmai atunci când ai mai mare nevoie de ele, literele se încăpăţânează să rămână lipite pe tastatură. Am încercat să găsesc cel mai bun răspuns la întrebarea <Ce reprezintă pentru mine Alba 24?>, iar, în final, am înţeles că răspunsul nu vine de la mine, ci de la voi: prietenii Alba24. Cred că Alba24 a început să fie o mare familie, care a depăşit demult redacţia noastră. Este o mare familie din care şi tu, cititorul sau telespectatorul nostru, faci parte. De ziua noastră, TU meriţi să primeşti felicitările, pentru că împreună cu tine am reuşit să creăm cel mai tânăr şi cel mai dinamic membru al presei locale din Alba. Împreună am mutat televiziunea în online şi i-am provocat pe cei care ne reprezintă să facă <Testul de sinceritate>. Împreună, am crescut şi ne-am profesionalizat, împreună am depăşit bariere şi împreună am reuşit să ajungem la primii doi ani de activitate. La mulţi ani FAMILIA Alba24, din care şi TU faci parte!”

Adina E. Curta, redactor: „Sunt de aproape un an la Alba24. Am venit pentru că îmi plăcea să scriu. Până atunci, scrisesem câteva cronici de cărți, eseuri, povești și comentarii literare. Am înțeles rapid că porneam, practic, de la zero în ale presei locale. Nu îmi amintesc exact când am început să simt relația dintre cetățean și jurnalist, dar am înțeles că informația corectă, exactă și pertinentă este, pe lângă o nevoie aproape fiziologică a societății, o chestiune de respect reciproc. Am avut norocul să întâlnesc aici oameni care să îmi explice acest lucru prin simplul lor fel de a fi. În această nouă meserie, mai mult ca niciodată, mi-au fost puse la încercare răbdarea, rezistența și uneori bunul simț, dar m-am convins că nu există provocări imposibile pentru oameni. Nu ar fi exclus să ne intersectăm în mijlocul unor teleportări într-o zi.”

Cătălin Crăciun, foto-redactor: „Sunt jurnalist la Alba24.ro de la începutul proiectului și niciodată nu am crezut că poți face dintr-o meserie un stil de viață. La doi ani de la înființare, pot spune cu mândrie că am reușit alături de colegii de aici să impunem ritmul mass-mediei locale. Trebuie să recunosc că eu am crescut în acești doi ani alături de site-ul Alba24.ro, experiența de aici m-a ajutat să mă maturizez, atât ca om, cât și ca jurnalist, iar oamenii de aici au fost mereu deschiși la ideile venite din partea mea și a colegilor mei. Pot exemplifica acest lucru prin crearea site-ului Sport.Alba24.ro, portal care are grijă ca iubitorii sporturilor să fie mereu informați despre ceea ce se petrece în județul nostru. Dacă ar fi să mă întrebe cineva pentru cine am trudit și ce m-a determinat să muncesc și să uit că e zi sau noapte, răspunsul meu ar fi unul foarte simplu: pentru cei care ne citesc, pentru că nu există bucurie mai mare decât să vezi că oamenii sunt pasionați de subiectele tale și articolele tale.”

Andreea Mezei, redactor: „Pot spune că, în doar 5 luni de când fac parte din echipa Alba24, am <crescut> cât alții în 5 ani. La 23 de ani, mă pot mândri că sunt printre puținii oameni care se trezesc dimineața și așteaptă cu plăcere o nouă zi de muncă. Am avut norocul de a întâlni aici oameni tineri, ambițioși, oameni care mă inspiră și de la care am de învățat în fiecare zi. La Alba24 mi-am dat seama că o echipă adevărată este formată din oameni diferiți, caractere și idei diferite, dar care muncesc zilnic cu același scop, acela de a informa repede, corect și precis miile de cititori care accesează zilnic Alba24. La mulți ani și sper ca la majoratul Alba24 să ne prindă în aceeași formulă. Vă iubesc!”

Alex Jittu, informatician: „Pentru mine, Alba24 nu este doar un loc de muncă, este locul unde mă regăsesc de cele mai multe ori, locul unde aflu și învăț multe lucruri noi, care nu țin neapărat de pregătirea mea profesională. Și da, aici pot spune că sunt acasă, alături de prieteni dragi. Din primele zile în care am început colaborarea mea cu Alba24, am realizat că munca în echipă contează foarte mult, iar respectul, încrederea și devotamentul fiecăruia ne face mai puternici și ne oferă satisfacție, în tot ceea ce facem. Fiind aniversarea Alba24, nu-mi rămâne decât să-i urez ziarului nostru viață cât mai lungă, iar vouă, dragi colegi, vă doresc multă <sănătate> (că-i mai bună decât toate), apoi vă doresc să aveți parte de <bucuria> de a face ceea ce știți voi cel mai bine, de <uimirea> că totul a ieșit așa cum v-ați propus și de <puterea> de a vă asuma riscul încercării și pe cel al dăruirii. Și nu uitați, de fiecare dată când aveți o problemă tehnică legată de <gadget-uri>, <widget-uri> ș.a.m.d., vă rog să RTFM sau să apelați cu încredere la mine! :-D.”

Cosmin Nistor, foto-reporter: „Cochetez cu acest trust aproape de la începuturile sale. Eram fericit că pot asista la partidele echipei-fanion a județului Alba, Unirea Alba Iulia, din spatele porții, ca fotograf. Era alt fotbal, altă atmosferă, altă tensiune, iar, prin prisma acelor fotografii, eram fericit că îmi apare numele într-un ziar. După o anumită perioadă, am început să cunosc persoane integrate în acest stil de viaţă, iar, doar pentru simpla oportunitate de a cunoaște oameni importanți, pe care îi vedeam doar la televizor, era un imens val de fericire în sufletul meu. Am făcut eforturi pentru a reuși să intru în echipa Alba24, o echipă de la care care eram ferm convins că pot învăța multe, iar în aprilie 2012 mi s-a împlinit un vis al copilăriei mele, acela de a scrie despre <obsesia mea>, sportul. Am reușit acest examen de maturizare. Multe persoane și-au pus amprenta asupra gândirii mele, asupra a tot ceea ce înseamnă această viață de jurnalist și le voi promite public că voi face tot posibilul să îi fac fericiți prin mine, atât pe ei, cât și pe cititorii site-ului Alba24. Mulțumesc pentru tot, apreciez tot ceea ce a făcut această echipă pentru mine, iar această perioadă petrecută împreună cu voi, promit, nu o voi uita niciodată!”

Vali Ciontea, fotograf: „După aproape șapte ani de muncă în peisajul jurnalistic autohton, activând în trecut în televiziune, am descoperit o nouă provocare, căreia i-am răspuns afirmativ, aceea de a lucra într-un colectiv 100% profesionist, tânăr și plin de entuziasm. Poate sună a clişeu ceea ce vă spun acum, dar o afirm cu mâna pe inimă: ALBA 24 este o familie! O mare familie care crește, se dezvoltă și devine mai unită și mai puternică, cu fiecare zi, cu fiecare săptămână, cu fiecare articol sau investigație pe care acest colectiv le realizează. Da, o repet, sunt mândru că fac parte din această familie și îmi doresc ca, la <majoratul> de 18 ani, să fim la fel de tineri si frumoși. La mulți ani, ALBA 24!”

 

Ovidiu Hațegan, editorialist: „Alba24.ro este în primul rând redacția unde lucrează câțiva dintre foștii mei colegi și prieteni de pe vremea ediției regionale a României libere (și unde m-au primit și pe mine). Este meritul lor că au construit un site de știri foarte serios, care pare hotărât să își asume un mod profesionist de a face jurnalism. Totodată, Alba24.ro este dovada că se poate porni și de la zero, dacă nu ai complexe.”

Serafim Armanca, reporter colaborator: „Pentru cititorul Serafim, Alba24 se traduce prin jurnalism curat. Într-un univers mass-media în care toți vor să iasă în evidență, echipa Alba24 promovează echilibrul articolelor. De-asta citesc articolele colegilor mei. Pentru jurnalistul Serafim, Alba24 înseamnă o echipă de oameni tineri. Și noi, tinerii, încă nu suntem suficient de blazați ca să credem că lucrurile <merg și așa>. Noi încă avem ambiții, noi încă avem idei și încă avem energie să facem ceva. La mulți ani Alba24!”

Mai multe personalităţi din Alba ne-au transmis mesajele, urările şi părerile lor despre Alba24

ÎPS Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei

„La împlinirea a doi ani de activitate în mediul mass-media, vă dorim mult spor în tot ceea ce faceţi spre informarea corectă, obiectivă şi echidistantă a cetăţenilor municipiului Alba Iulia. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze munca, să vă lumineze sufletele spre păstrarea echilibrului informaţional şi să vă inspire spre tot lucrul bun în folosul comunităţii”.

Alexandru Pereș, senator PDL

„Sunteți pionierii informației pe online în județul Alba și sper să rămâneți tot așa tineri, frumoși și să dați informații corecte și exacte. Fiți obiectivi și în continuare și multă sănătate și putere de muncă. La mulți ani Alba24 și tuturor celor care vă citesc!”

Daniel Breaz, rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia:

„Îmi place Alba24, am o părere foarte bună despre ziar. La mulți ani, și sper să vorbim și la 22 de ani de Alba24 și să am aceeași impresie bună despre voi!”

Călin Potor, deputat PNL

„Este bine că, în sărăcia de informații care există în orașul ăsta, există cineva care face presă în mod tineresc, inteligent și mai mult, că face toate astea pe net. Asta este foarte important. Faptul că v-ați îndreptat și înspre partea de TV este, de asemenea, un pas în față, iar în ceea ce mă privește eu vă consider independenți și verticali și prin urmare mă bucur că existați. La mulți ani, Alba24!”

Paul Voicu, viceprimar Alba Iulia

„Multă sănătate și spor la treabă în continuare, la fel de bine ca și până acum. Am avut o relație bună cu Alba24, chiar dacă destul de sporadică, sunteți OK și la mai mare! Să creșteți odată cu țara! La mulți ani!”

Conf. Univ. Dr. Diana Câmpan, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia:

„Vă doresc şi eu, din tot sufletul, MULŢI ANI de ştiri sănătoase şi curate – aşa cum ne-aţi obişnuit, să ramâneţi o familie de jurnalişti pe cinste – aşa cum v-aţi obişnuit şi să vă dea bunul Dumnezeu tuturor sănătate şi putere de muncă… aşa cum ne-a obişnuit! Să vă sprijiniţi pe un gând: onestitatea şi deschiderea voastră către valori şi adevăr este printre darurile pe care nu vi le poate jefui nimeni, niciodată! La fel şi prietenia! FELICITĂRI şi LA MULŢI ANI rodnici!”

Ovidiu Jurcoveț, Jandarmeria Alba

„Ce îmi place la Alba24 este noutatea pe care ați adus-o mass-mediei locale, disponibilitatea pe care jurnaliștii voștri o au la orice oră, asta a fost ce m-a impresionat și, mai mult, faptul că mediatizați orice fără nici un scop anume. Adică sunteți imparțiali. Să rămâneți aceiași, în continuare, la fel de tineri, frumoși și inteligenți. Îmi pare rău că nu ne-am întâlnit ca să v-o spun în persoană. La mulți ani!”

Ovidiu Jidveian, președinte PSD Alba Iulia

”Cred că Alba24 este un un ziar online cu un impact deosebit pentru presa locală, practic a deschis o nouă pagină de comunicare atât în mediu politic, cât și în mediul social al comunității noastre. Cred că este o formă de progres pentru comunicare, pentru presă și pentru noi toți, până la urmă. Felicitări, Alba24 și, din punctul meu de vedere, chiar aveți un cuvânt de spus în presa locală.”

Simone Albani, consilier local PNL

”Din punctul meu de vedere, Alba 24 este cel mai bun ziar din Alba Iulia, întotdeauna a fost un site profesionist, un site care a dat informați corecte, persoanele pe care le-am cunoscut și pe care le cunosc din redacție sunt persoane capabile și mă bucur că Alba Iulia și județul Alba are posibilitatea de a avea o redacție de asemenea valoare.”

Sorin Ioan Bumb, administrator județean

„Alba24 este un ziar important în județul Alba. Ceea ce expuneți dumneavoastră contează foarte mult pentru locuitori. La mulți ani Alba24 și tot ce vă doriți, să dea Dumnezeu să aveți cât mai mulți vizitatori!”

Dorin Nistor, consilier local Sebeș, 

„Apariţia Alba24 în peisajul presei județene a fost o surpriză plăcută pentru toată lumea, inclusiv pentru mine. Mediul online este din ce în ce mai important pentru că aproape nu mai există casă fără legătură la internet sau tânăr fără smartphone. Pentru mine e important că pot citi permanent ştirile pe telefon, iar ceea ce mă uimește și îmi place la Alba24 este promptitudinea cu care dați știrile. Bravo, Alba24 și din inimă la mulți ani!”

Simion Crețu, director ADR Centru

„Alba24 este un ziar binevenit în Alba Iulia. A mai întețit concurența pentru că oferă informații <profi> și de actualitate, atât din lumea politică, cât și din lumea mondenă, administrație și dintr-o gamă largă de domenii. Cu ocazia aniversării voastre, vă felicit și vă doresc mulți ani în continuare!”

Clement Negruț, deputat PDL

„Vă urez din toată inima La mulți ani! Eu zic că dumneavoastră, prin această instituție pe care ați creat-o, ați apărut ca o necesitate pe partea de online, din punct de vedere al corectitudinii și prezenței dumneavoastră în viața informației pentru cetățenii din județul Alba. În ceea ce mă privește, ca parlamentar, dincolo de a încerca să vă flatez în vreun fel, eu consider că dați dovadă de mult profesionalism în modul în care vă desfășurați activitatea. V-o spun cu toată sinceritatea. Eu sper ca și în continuare să vă păstrați același echilibru în modul de a informa cetățenii și vă doresc sănătate tuturor celor care lucrați în această instituție a informației. Vă asigur de tot respectul meu și de colaborarea mea în a vă da informații la timp și corect”.

 Dorin Șerdean, viceprimar Alba Iulia

”Am o părere bună despre Alba 24, sunteți prompți, puneți repede știrile pe site. Un alt lucru pe care îl apreciez este faptul că știrile sunt diversificate, sunt cititori pasionați de politică, alții de sport, de social și practic fiecare își găsește locul pe site-ul vostru.”

Horea Timiș, director DSP Alba

„Eu mă trezesc și adorm cu Alba24, de câteva ori pe zi sau o dată la două ore, accesez Alba24. Îmi place ziarul, am și pe telefon un buton pe care apăs și mi se deschide Alba24. Este una din sursele mele de informare, eu sunt consumator de media, iar ziarul vostru este pe primul loc în topul preferințelor mele. La mulți ani și mulțumesc echipei, pentru colaborarea cu DSP, pentru că prin voi am transmis mesaje importante. La mulți ani și mulțumiri.”

Prefectul județului Alba, Dan Coriolan Simedru

„Informaţia are puterea de a coagula o societate în jurul unei realităţi pe care o trăieşte şi, pe care, dacă o cunosc, oamenii o pot înţelege, o pot accepta şi o pot îndrepta atunci când este nevoie de corecturi. Atâta timp cât ea este reală, completă şi actuală, informaţia serveşte şi deserveşte societatea, iar presa are rolul esenţial de a o transmite publicului cu responsabilitate deplină. Salut Alba24.ro şi cei doi ani de existenţă a sa pe piaţa media din judeţul Alba şi nu numai. În calitatea mea de persoană publică şi, deci, a unui subiect de ştire, le doresc jurnaliştilor să mă <scrie> corect şi complet, iar cititorilor să mă <citească> aşa cum sunt. La mulţi Ani, Alba24.ro!”

Marcela Dărămuș, inspector general adjunct ISJ Alba

”Redacția Alb24 a fost mereu alături de evenimentele și proiectele importante pentru mine, au redat mereu adevărul și i-au ținut la curent pe locuitorii Cetății Alba Iulia, la curent cu ultimele informații. La mulți ani! Și vă doresc cât mai multe proiecte frumoase, inspirație pentru a spune și reda adevărul, curaj pentru schimbări și am încredere că sunteți cei mai buni, mai deschiși și orientați spre viitor”.

Adrian Dușa, director Crucea Roșie Alba

„În primul rând, vreau să vă urez La mulți ani, mult succes în plan profesional redacției dumneavoastră și, totodată, vreau să vă mulțumesc pentru atenția pe care o acordați acțiunilor pe care le desfășoară Crucea Roșie Română, Filiala Alba. Am o părere nemaipomenit de bună despre activitatea pe care dumneavoastră o desfășurați și despre felul cum puneți problema și cum realizați știrile. Succes în continuare și toate cele bune.”

Expert, Sorina Cristorian și vicepreședintele Tribunalului Alba, Aurelian Mocan

„Cu ocazia aniversării a 2 ani de la înfiinţarea site-ului media Alba24.ro, Biroul de informare și relații publice din cadrul Tribunalului Alba are onoarea de a vă adresa felicitări pentru activitatea desfășurată însoțite de urările noastre de bine pentru tot ceea ce vă doriți să realizați în viitor. Dorim în mod deosebit să remarcăm buna colaborare care a avut loc între Alba24.ro și Biroul de informare și relații publice din cadrul Tribunalului Alba și să evidențiem faptul că activitatea judiciară a instanței noastre a fost corect reflectată în știrile pe care le-ați prezentat. Suntem convinși că și pe viitor vom avea o bună colaborare bazată pe buna credință și pe o comunicare promptă. A face presa în lumea contemporană, care cunoaște o dinamică fără precedent în sfera tuturor relațiilor sociale, reprezintă o permanentă provocare căreia suntem convinși că îi veți face față.”

Cosmin Muntean, purtător de cuvânt Curtea de Apel Alba Iulia

„La acest moment aniversar, pe lângă tradiționala urare de <La mulți ani>, doresc să felicit întreaga echipă de la Alba24 pentru performanța de a reuși, în doar doi ani de existență, să devină un reper pe piața media din Alba și unul dintre principalele mijloace de informare pentru cetățenii din Alba Iulia și nu numai. Vă urez ca dinamismul, ingeniozitatea, de care ați dat dovadă până acum să nu slăbească și să aveți cel puțin la fel de mult succes în continuare, ceea ce nu poate fi decât un imens câștig pentru noi toți. Pentru că un cetățean informat la timp și complet, este un cetățean mai puternic și mai sigur pe destinul său”.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

18 Comentarii

18 Comentarii

  1. toma

    luni, 22.10.2012 at 20:00

    La Multi Ani si La Mai Mare.

  2. botezan

    luni, 22.10.2012 at 20:54

    La multi ani Alba24!!!!

  3. Kolozsvari Csaba

    luni, 22.10.2012 at 21:53

    La Multi Ani ALBA24!

  4. cucu

    luni, 22.10.2012 at 21:56

    La Multi Ani !

  5. papa

    luni, 22.10.2012 at 22:21

    LA Multi Ani !

  6. Mircea

    marți, 23.10.2012 at 00:14

    Si din partea noastra La Multi Ani ! cu sanatate intregii echipe redactionale, dar si celor care se informeaza din munca depusa de voi.

  7. saturni giampietro

    marți, 23.10.2012 at 01:03

    La Multi Ani ALBA24 si la continuare asa.

  8. Daniel H

    marți, 23.10.2012 at 06:24

    La multi ani! Multe stiri noi, bune, nepartinitoare, prompte si cati mai multi cititori!

  9. Alexandra

    marți, 23.10.2012 at 10:10

    La multi ani echipei Alba24!
    Succes in scrierea articolelor si tot ce inseamna un jurnalism de calitate!

  10. Nelutu Demeter

    marți, 23.10.2012 at 11:29

    LA MULTI ANI !

  11. mariussepi

    marți, 23.10.2012 at 12:02

    LA MULTI ANI!!!SUNTETI CEI MAI BUNI!ps.de cind sunt in bucuresti,de un an de zile,sunteti principala mea sursa de informatie din judet,va multumesc.

  12. Pilu

    marți, 23.10.2012 at 13:35

    La multi ani Alba 24 !
    Urmaresc stirile de pe portalul Alba 24 de la inceputul aparitie si ma bucur ca ne informati promt ,la subiect si impartial . Felicitari !
    Folosesc aceasta ocazie, si ca un cititor fidel si curios ce sunt, cu permisiunea d-voastra as vrea sa va intreb :
    – de ce nu completati la rubrica componenta echipei Alba 24 asa cum este descrisa mai sus ? Sunt comvins ca meritati sa fiti cunoscuti mai bine de catre cititori .
    – sunteti o echipa de jurnalisti voluntari sau care este sursa de finantare ? De care trust de presa apartineti fiindca nici pe Independentmedia.ro nu am gasit asemenea informatii ? ( pentru o mai buna transparenta este bine sa specificati tot la rubrica )
    Pentru un mai bun mers al lucrurilor in acest judet, mi-as dori sa fiti mai incjsivi , mai incomozi in toate anchetele jurnalistice sau reportajele pe care le faceti , sa nu menajati pe niciun politician sau functionar public indiferent de la ce partid face parte.
    Mi-as mai dori ca pe viitor un mesaj de la rubrica sa poata fi copiat sau sa poata fi atasat.
    Sper ca acest mesaj sa fie citit si de un factor de decizie care ar putea schimba ceva in cele aratate mai sus .
    Va multumesc si va urez mult succes !

  13. puma

    marți, 23.10.2012 at 16:44

    imi place alba24.ro!

    La multi ani !

  14. Nicu Patan

    marți, 23.10.2012 at 18:17

    LA MULTI ANI DRAGI COLEGI!!! SA AVETI VIATA LUNGA SI TOTODATA, SA RAMANETI ASA CUM SUNTETI!!! ADICA FAINI!!!

  15. Claudiu Makkai

    marți, 23.10.2012 at 20:13

    Multumim tuturor pentru urari si aprecieri ! Faptul ca le primim ne face sa fim tot mai convinsi ca trebuie sa continuam. Referitor la echipa (@ Pilu) aveti dreptate ca ar trebui trecuta in intregime in caseta editoriala. Ne vom ocupa de asta. Iar despre finantare va spunem cu un dram de mandrie ca nu apartinem nici unui trust de presa si nici reporterii nostri nu fac voluntariat. Alba 24 este un ziar online finantat in totalitate de Independent SRL Alba Iulia din surse proprii provenind din publicitate pe diverse medii.

  16. Pilu

    miercuri, 24.10.2012 at 19:03

    Multumesc pentru raspuns Claudiu M.
    Mult succes !

  17. Georgeta

    joi, 25.10.2012 at 12:54

    La multi ani! Va urnaresc cu drag si cu o urma de nostalgie dupa vremurile trecute….

  18. Dany

    joi, 25.10.2012 at 14:05

    La multi ani!si multa fericire sunteti cei mai buni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax