Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba24 lansează un Program de Internship pentru 10 studenți. Vezi ce trebuie să faci ca să intri in echipa redacțională

Publicat

Echipa Alba24 este în căutare de forţe proaspete. La aproape un an de activitate, Alba24 ridică ştafeta şi îşi propune să se apropie şi mai mult de nevoile cititorilor prin subiecte din şi pentru comunitate. Pentru a face acest lucru, avem nevoie însă de „întăriri”, iar de această dată invităm să ni se alăture toţi tinerii, studenţi, capabili şi dispuşi să îmbrăţişeze provocarea meseriei de jurnalist.

Timp de un an am încercat şi uneori am şi reuşit să „gâdilăm” intelectul cititorilor noştri cu ştiri desprinse din problemele fiecăruia, am încercat să le fim aproape şi să îi implicăm în munca noastră, pentru că fără ei, cititorii, munca noastră nu ar exista. Acum şi tu poţi face parte din echipa Alba24.

Căutăm 10 tineri deştepţi, abili şi care nu se tem de peniţa ascuţită a scriiturii, pentru a lua parte la un program de internship. Aceştia vor avea o lună la dispoziţie pentru a ne demonstra că „au ce le trebuie” pentru a deveni reporteri Alba24, iar, după această perioadă, cei mai buni 5 vor intra într-un stagiu plătit de 30 de zile.

În toată această perioadă, reporterii noştri le vor fi alături pentru a-i învăţa ce înseamnă de fapt meseria de presar, iar, începând cu anul viitor, respectiv din luna ianuarie, 2 dintre colaboratorii noştri vor deveni angajaţi Alba24. Tot ce trebuie să faceţi e să ne scrieţi pe adresa redacţie@alba24, să ne lăsaţi un CV şi o poză, iar noi vă vom contacta.

Avem nevoie de tineri, studenţi, dispuşi să aloce din timpul liber pentru un subiect tare, care să nu rămână fără baterie la telefon după lăsarea serii şi care sunt dispuşi să iubească această meserie. Nu vă speriaţi, nu am mâncat pe nimeni, dar mai puţin de atât ar fi necinstit faţă de cititorii noştri 🙂

Reporterii Alba24 sunt tineri, sociabili şi dispuşi să îşi lărgească cercul de prieteni cu 10 reporteri noi. Vă aşteptăm!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marco polo

    joi, 06.10.2011 at 07:27

    buna intentia, total neinspirat si nepotrivit sloganul cu „mama”…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax