Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba24, nefuncțional 12 ore din cauza unor defecțiuni la rețeaua de internet a RCS-RDS. Ne cerem scuze cititorilor care nu au putut accesa ziarul

Publicat

Ne cerem scuze cititorilor ziarului Alba24.ro pentru problemele care au întrerupt funcționarea site-ului, de aseară, de la ora 20.30 până în această dimineață în jurul orei 9.30. Cauza acestui inconvenient a fost o problemă tehnică a provider-ului de internet RCS-RDS, în zona centrală a orașului Alba Iulia, care a afectat și funcționarea site-ului Alba24.ro. În ciuda încercărilor noastre de a remedia problema, răspunsul companiei RCS-RDS a fost unul revoltător pentru noi și cititorii noștri: firma nu deține personal care să poată interveni pentru reparații la acea oră din zi, 21.00 sau pe timpul nopții.

Site-ul Alba24.ro a fost nefuncțional timp de mai bine de 12 ore, până joi dimineața, din cauza unei probleme de semnal pe fibră optică, a companiei RCS-RDS. La numerele de serviciu ale firmei, apelate de nenumărate ori de către noi în intervalul 20.30-21.00, timp de minute prețioase, voci robotice ne aduceau la cunoștință oferte peste oferte, după care, în final, ne comunicau că toți operatorii sunt ocupați, iar conversația se întrerupea. Revolta creștea pe măsură ce, în același timp, la alte telefoane, cititori sunau pentru a ne cere explicații ale motivului și duratei problemei site-ului.

Contactați într-un final, cei de la departamentul tehnic pentru clienții de business, de la București, după ce, inițial, ne-au anunțat că ar exista personal de intervenție pe timp de noapte, ne-au comunicat că pentru Alba Iulia acestr serviciu nu este disponibil și că intervenția pentru remedierea problemei se va face doar astăzi dimineață.

Ne cerem scuze, așadar, de la cititorii noștri pentru inconvenientul creat, fără vina noastră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. LeX

    joi, 09.08.2012 at 21:19

    RCS-RDS lasa de dorit in ultima vreme. Atat la calitatea serviciilor cat si la suportul tehnic. Diferenta e ca acum stie mai multa lume de serviciile de proasta calitate pe care le vinde acest provider. Felicitari Alba24 pentru articol.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax