Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba24 pune la bătaie 10 bilete la concertul lui Alex Velea din Club Stage. Dă share şi intră în concurs. Mâine este extragerea

Publicat

Unul dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului, Alex Velea, însoţit de faimoşii săi dansatori va concerta pentru publicul albaiulian, în data de 30 martie, la Club Stage, în cadrul evenimentului „Youth Night”, organizat de Fundaţia Comunitară Alba. Alba24 te trimite gratis la distracţie şi pune la bătaie 10 bilete, la cea mai tare petrecere din această lună.

Tot ce trebuie să faci este să distribui pe pagina ta personală de Facebook acest articol şi poţi să mergi gratis, împreună cu un prieten, la concertul Alex Velea. Punem la dispoziţia cititorilor noştri 10 bilete, respectiv câte două bilete pentru fiecare câştigător. Toţi cei care vor da share pe Facebook vor intra automat la tragerea la sorţi care va avea loc miercuri, 21 martie, ora 17,00.

Concertul are loc ca o continuare a evenimentelor dedicate tinerilor, organizate în acest an de Fundaţia Comunitară Alba, municipalitatea albaiuliană şi partenerii lor, cum au fost de exemplu cele două evenimente „Stars on Stage”, la care au participat peste 1.500 de tineri. Concertul lui Alex Velea va fi animat de Stage Deejays şi de atrăgătoarele fete din Stage Dancing Team. Cu sound-ul original, carisma, mişcările sale şi sound-ul de invidiat, Alex Velea a cucerit rapid publicul român, ajungând în momentul de faţă unul dintre cei mai iubiţi artişti. Vineri, aveţi ocazia să îl ascultaţi live, în Club Stage.
Biletele la acest eveniment mai pot fi achiziţionate şi de la Club Stage, Casa de Cultură a Studenţilor, Liga Studenţilor Universităţii „1 Decembrie” din Alba Iulia sau de la membrii echipei Youth Bank din liceele albaiuliene. Nu rataţi concursul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax