Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba24.ro devine site partener al REALITATEA.NET

Publicat

Astăzi, 3 noiembrie, REALITATEA.NET – unul dintre cele mai mari portaluri de ştiri din România şi pentru mulţi români sursa numărul unu de informaţii, a ales Alba24.ro drept partener pentru conţinutul ştirilor din judeţul Alba.

“Ne onorează acest acord, iar faptul că REALITATEA.NET, unul din jucătorii de top din media online a ales Alba24.ro drept partener pentru judeţul Alba nu face decât să confirme că site-ul nostru a devenit un reper important pentru locuitorii judeţului”, a declarat Claudiu Makkai, managing partner „Independent Media”, compania care deţine site-ul Alba24.ro.

La rândul său Sorin Kosz, publisher REALITATEA.NET şi MONEY.ro a spus: „Decizia iniţierii parteneriatului cu Alba24.ro decurge din excelenta colaborare pe care am avut-o de-a lungul timpului cu Independent Media şi ne bucurăm că prin intermediul acestuia utilizatorii REALITATEA.NET vor beneficia de informaţiile la zi oferite de cea mai importantă sursă locală de ştiri din judeţul Alba.”

Ca urmare a acestui parteneriat, Alba24.ro devine furnizorul principal de informaţie locală din Alba pentru REALITATEA.NET, cele mai importante ştiri din judeţ difuzate de Alba24.ro fiind preluate de portalul naţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax