Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba24.ro te trimite gratis la un spectacol de Stand up comedy cu Teo, Costel și Vio. Punem la bătaie 10 bilete

Publicat

Alba24.ro te trimite gratis la spectacolul ”Stand Up In The City”, eveniment ce va avea loc pe 23 octombrie la Casa de Cultură a Studenților. Trimite o fotografie haioasă pe adresa redactie@alba24.ro. Toate imaginile vor fi puse pe pagina de facebook Alba24.ro, iar cinci fotografii care vor strânge cele mai multe like-uri vor primi două bilete la spectacolul de stand up comedy.

În joc sunt puse cinci invitații duble (pentru două persoane). Concursul se va încheia pe 21 octombrie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe site, în urma ierarhizării voturilor.

Regulamentul concursului: trimite o fotografie haioasă pe adresa redactie@alba24.ro, iar noi o vom încărca pe contul de Facebook Alba24. Invită-ţi prietenii să dea like pe fotografie, pe pagina de Facebook Alba24, în albumul ”Concurs – Stand Up In The City” . Cele mai apreciate fotografii, în ordine descrescătoare vor fi premiate cu câte două bilete la eveniment.

Angajaţii Alba24 şi rudele până la gradul II ale acestora nu vor putea participa la concurs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax