Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba24 te trimite gratis la concertele SCORPIONS şi SMOKIE de la Cluj Arena. Vezi cât de uşor poţi să primeşti două bilete

Publicat

Alba24 te trimite, gratis, la concertele  SCORPIONS şi SMOKIE, ce vor avea loc în 8-9 octombrie, la Gala Cluj Arena. Alba24 îţi oferă o seară magică, la unul dintre cele două megaspectacole. Trimite o fotografie din localitatea ta pe adresa: redactie@alba24.ro, iar noi o vom posta pe contul nostru de Facebook. Strânge cele mai multe like-uri și poţi merge, împreună cu partenera sau partenerul tău, la cel mai tare concert al ultimilor ani de la Cluj.

Punem în joc, în total, 16 bilete la Scorpions şi la Smokie!

Regulamentul concursului: trimite o fotografie din orașul tău pe adresa redactie@alba24.ro,  iar noi o vom încărca  pe contul de Facebook Alba24. Invită-ţi prietenii să dea like pe fotografie pe pagina de Facebook Alba24, în albumul ”Concurs – Scorpions” . Cele mai apreciate fotografii, în ordine descrescătoare vor fi premiate cu câte două bilete la concert.

Cea mai votată fotografie va primi două abonamente pentru ambele concerte în zona Gazon B, următorii patru clasaţi vor împărţi 8 bilete în zona Gazon A, la concertul Scorpions, iar următorii trei clasaţi vor primi câte două din cele 6 bilete la Tribuna 2, pentru concertul de a doua zi cu trupa Smokie.

Rezultatele concursului se vor stabili în data de 6 octombrie, ora 00:00. Câștigătorii vor fi afișați pe site-ul Alba24.ro, în data de 7 octombrie.

ATENŢIE: Trebuie să precizaţi localitatea în care a fost făcută fotografia şi ce reprezintă. Se acceptă fotografii cu obiective numai din judeţul Alba.

Angajaţii şi rudele până la gradul II ale angajaţilor Alba24 nu vor putea participa la concurs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax