Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulian cercetat pentru delapidare. Şi-a reţinut peste 5.000 de lei din încasările firmei la care lucra ca agent de distribuţie

Publicat

Un bărbat de 32 de ani din Alba Iulia este cercetat pentru delapidare, după ce şi-a însuşit pe nedrept, de  mai multe ori, sume de bani din încasările pe care le-a intermediat, ca distribuitori de marfă, la o firmă din municipiu. Prejudiciul total este în valoare de 5.251 lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au definitivat cercetările într-un dosar penal în care M. A. (32 de ani) este cercetat pentru delapidare.

În perioada septembrie-octombrie 2011, angajat în calitate de distribuitor de marfă la o societate comercială din Alba Iulia, bărbatul şi-a însuşit pe nedrept, în mai multe rânduri, sume de bani din încasările realizate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, valoarea totală a prejudiciului fiind de 5.251 lei.

Pentru a-şi ascunde o parte din fapte, în 6 octombrie 2011, bărbatul a modificat conţinutul a trei chitanţe pe care apoi le-a prezentat la biroul de contabilitate al societăţii prejudiciate.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi trimitere în judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax