Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulian, mândru la volan: Lipeşte pe maşină un autocolant cu „Cealaltă Capitală” şi lipeşte-te de premii

Publicat

Administraţia locală invită şoferii albaiulieni să îşi demonstreze patriotismul local prin aplicarea pe maşină a unui autocolant inscripţionat cu “Alba Iulia – Cealaltă Capitală!”, care va confirma că este „albaiulian mândru la volan”. Toţi cei care vor alege să folosească acest sticker vor fi răsplătiţi cu numeroase premii, constând în articole de cosmetică auto, consumabile auto sau tichete de combustibil.

Autocolantele vor putea fi ridicate de Zilele Municipului Alba Iulia, iar şoferii sunt aşteptaţi să-şi arate ataşamentul pentru oraşul lor, vineri, 27 mai, la ora 17.00, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în zona pasajului din Cetate. Evenimentul se va desfășura pe un traseu ce pornește de la Colegiul “Horea Cloșca și Crișan”, până la benzinăria „Florea”.

„De când conducem, respectăm semnele! Acum e timpul să avem un semn care să ne aducă respectul: Albaiulian la volan! Vino de zilele orașului să-ți iei stick-erul care să le arate tuturor cine ești și de ce te mândreşti! Lipește-l pe luneta mașinii și lipește-te de-un premiu. În acest fel, oriunde vom călători, toată lumea va şti că venim din Cealaltă capitală”, se arată în comunicatul făcut public de Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. HH

    luni, 16.05.2011 at 11:15

    CE PENIBIL, DAR DACA SE DA CEVA GRATIS SE VOR INGRAMADI MULTI SI DACA AR SCRIE PE STIKER ”’ ALBAIULIAN, IMBECIL LA VOLAN ”’

  2. mosotti

    miercuri, 18.05.2011 at 11:14

    Sa nu va puna naiba sa umblati cu asa ceva pe masina. O sa rada toti soferii de voi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax