Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulian urmărit internaţional, prins la Londra și adus în țară de polițiștii din Alba. Bărbatul a făcut parte din gruparea „Sibișeni”

Publicat

arestat_catuse Poliţiştii din Alba, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au preluat din Londra, un bărbat urmărit internaţional, pentru constituirea unei grupări infracţionale. Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Rahova, pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

În perioada 5-6 noiembrie, poliţişti ai Compartimentului Urmăriri din Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Alba, împreună cu poliţişti ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au preluat din Londra, un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, în octombrie 2014, Tribunalul Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 5 ani închisoare, pentru constituirea unei grupări infracţionale, având ca scop obţinerea de beneficii materiale din şantaj, trafic de fiinţe umane, folosind, pentru a-şi impune voinţa, violenţa, producerea de scandaluri ori lipsirea de libertate în mod ilegal.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul se numește Daniel Berki și era urmărit la nivel internaţional din ianuarie 2015. Acesta a făcut parte din gruparea „Sibişeni”, destructurată de poliţişti.

În urma colaborării cu autorităţile judiciare din Regatul Unit al Marii Britanii, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cel în cauză a fost localizat şi reţinut pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii.

Acesta a fost introdus în Penitenciarul Rahova, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax