Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Albaiuliancă amendată de jandarmi, după ce a apelat la oamenii legii pentru a-i aresta familia „vreo două ceasuri”, ca să poată dormi

Publicat

O femeie de 52 de ani din Alba Iulia a fost amendată de jandarmi, după ce cerut sprijinul oamenilor legii, în stare de ebrietate pentru a-i fi arestată familia.

Duminică, 3 iunie a.c., la ora 21.15, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia, pentru a aplana un conflict familial. Incidentul fusese semnalat la 112 de către Rodica M. (52 de ani), care reclamase că se afla în pericol de a fi agresată de ceilalţi membri ai familiei.

Jandarmii au găsit-o pe femeie în avansată stare de ebrietate, iar, în urma verificărilor, s-a stabilit că apelul la 112 a fost nefundat. Reclamanta dorea de fapt să se odihnească după ce consumase alcool şi să-i fie “arestată vreo două ceasuri” familia, pentru a reuşi acest lucru.

Jandarmii i-au explicat care sunt consecinţele faptei sale după care – în conformitate cu prevederile Legii 61 / 1991,  modificată şi republicată – au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei.

Oamenii legii reamintesc faptul că apelarea abuzivă a numărului unic de urgenţe 112 este strict interzisă, constituie o faptă contravenţională şi poate fi sancţionată cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax