Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anca Mateiu, fiica omului de afaceri albaiulian Dorin Mateiu, locul 4 la Campionatul European de Golf US Kids din Scoția

Publicat

Anca Mateiu, o tânără în vârstă de 13 ani originară din Alba Iulia, a terminat pe locul patru la recentul Campionat European US Kids (categoria de vârstă 13-14 ani, fete), desfășurat la Musselburgh Golf Club, în apropiere de Edinburgh, Scoția.

Anca, în vârstă de 13 ani, originară din Alba Iulia, locuiește de doi ani în Dubai împreună cu părinții ei și este campioana juniorilor și campioana Ladies Club de la Montgomerie Golf Club, Dubai, precum și campioana națională de juniori fete 2021 a României.

Aceasta a făcut runde de 74, 68 și 71 pentru un total de 213 lovituri sub par, jucate pe traseul de 4.951 de par 72.

Potrivit gulfnews.com, în cadrul evenimentului din Scoția, au existat 16 categorii de vârstă diferite, atât pentru băieți, cât și pentru fete, disputate pe patru terenuri de golf diferite: Longniddry Golf Club, Craigielaw Golf Club, Glen Golf Club, Royal Musselburgh și The Musselburgh Golf Club, cu 28 de jucători la categoria Fete 13 – 14 ani din 11 țări, printre care și Aasiya Saleem, o altă jucătoare de golf din Emiratele Arabe Unite, care a terminat pe locul 17 în divizie.

Următorul eveniment internațional din programul tinerei este US Kids Golf World Championships, în iulie, la Pinehurst Resort, SUA.

Cine este Anca Mateiu

Anca Mateiu (13 ani) este fiica omului de afaceri Dorin Mateiu, fost proprietar al companiei Elit și acționar majoritar la Alba Mall.

În prezent Dorin Mateiu (55 de ani), este unul dintre cei mai bogați români după ce, în toamna anului 2017 a vândut companiile de mezeluri Elit și Vericom gigantului american Smithfield Foods și s-a orientat spre afaceri imobiliare în București și Brașov, unde a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare de lux.

sursa, foto: gulfnews.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax