Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulianul Alin Ignat, numit oficial consilier de stat la Cancelaria premierului Cîțu. Anunțul făcut pe Facebook

Publicat

Albaiulianul Alin Ignat, fost secretar de stat în ministerul Muncii a anunțat marți seara, într-o postare pe Facebook, că a devenit consilier de stat, la Cancelaria primului ministru. 

Alin Ignat, membru PNL Alba a deținut funcția de secretar de sta la Ministerul Muncii în perioada în care ministerul era condus de Violeta Alexandru.

În locul acestuia a fost numit Peter-Janos Makkai membru UDMR, iar schimbările au fost făcute în urma negocierilor din interioriul coaliției de guvernare.

”Începând de astăzi, mă alătur echipei prim-ministrului Florin Cîţu, în calitate de Consilier de Stat, în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

După un an complicat pentru România, în care m-am dedicat total activității din Ministerul Muncii și Protecției Sociale, în Guvernul Ludovic Orban, preiau, astăzi, noua misiune, așa cum mă știți: implicat și determinat, cu seriozitate și profesionalism, cu același singur obiectiv: realizările pentru oameni. Rămân la treabă.

Îi mulțumesc pentru încredere premierului Florin Cîțu.

Continui #lamuncă, în Guvernul României.

Avem treabă de făcut.

Suntem aici. Va fi bine!”, a scris Ignat pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 17.02.2021 at 13:14

    Incep transferurile de habarnisti si pilosi dintr-o parte in alta fara nici o gandeala. Tipic PNL. O adunatura de nacadai cu veleitati politice !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax