Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulianul Alin Ignat rămâne în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii. ”Continui #LaMuncă în Guvernul Florin Cîțu”

Publicat

Albaiulianul Alin Ignat se pare că este primul liberal din Alba care va avea o funcție în guvernul Florin Cîțu. Numit secretar de stat în Ministerul Muncii în Guvernul Orban, Ignat a anunțat că va continua să lucreze și în actualul Executiv.

”Am avut onoarea să fiu zi de zi la treabă, alături de colegii liberali, într-un cabinet care a făcut performanță, muncind cu seriozitate, într-o perioadă în care mulți s-ar fi mulțumit să guverneze pe linia de plutire.

A fost un an cât un mandat întreg de 4 ani. Am învățat enorm și continui #LaMuncă în Guvernul Florin Cîțu, pentru că nimic nu se compară cu mulțumirea contribuției cât de mici la soluțiile care fac diferența pentru ceilalți.

Însă, dincolo de orice realizare în plan profesional, cea mai mare implinire din acest an (2020 – n.r.) a fost vestea venirii fetiței noastre, iar în anul ce urmează ea ne va schimba cu siguranță viața în cel mai frumos mod cu putință. Nu vom obosi niciodată să mulțumim pentru asta.

2021 să vă aducă tuturor satisfacțiile care contează cu adevărat, în familie, în profesie, în efortul pe care îl faceți pentru mai bine! Să fim sănătoși, e esențial! Să muncim cu seriozitate și preocupare pentru cei din jur, e fundamental! Să fim buni, nu se poate altfel!

Și toate celelalte ni se vor adăuga nouă.

La mulți ani și un An Nou bun tuturor!”, a scris Alin Ignat, pe Facebook.

Reamintim că Alin Ignat a candidat, fără succes, pe lista PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare. Este secretar la Ministerul Muncii din decembrie 2019.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 03.01.2021 at 12:15

    Chiar ma gandeam, cum sa renunte Ministerul Muncii la asa o valoare, cand insusi Roman a garantat la numire pentru finul sau. Pe cand si ceilalti fini, daca mai exista ? Dca nu,s-or abona ei in cursul anului 2021, ca oferta-i bogata.
    Apropos, cand ne spui si noua la ce facultate ai absolvit ? Dar de fapt pentru functia pe care o ocupi nu se cer studii superioare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax