Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulianul Dorin Șerdean, noul acționar majoritar al clubului Dinamo. Cum a preluat 72% din firma care patronează echipa

Publicat

Albaiulianul Dorin Șerdean este noul acționar majoritar al lui Dinamo. Acesta a preluat pachetul majoritar de acțiuni al firmei Lotus, deținută în trecut de Pablo Cortacero.

Potrivit Playsport, firma Lotus, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo, a fost înregistrată la Registrul Comerțului de Dorin Șerdean în data de 8 martie 2022.

Șerdean a negociat, timp de o lună și două săptămâni, în Spania, cu Cortacero, iar înțelegerea dintre cei doi a fost una simplă. Dacă ibericul nu vira 5 milioane de euro în conturile lui Dinamo până la finalul lunii februarie, acțiunile treceau, de la 1 martie, pe numele lui Dorin Șerdean. Lucru care s-ar fi și întâmplat, în cele din urmă.

Administratorul judiciar al grupării din Șos. Ștefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu, a confirmat mutarea de la nivelul conducerii și a anunțat ce urmează să se întâmple la club.

Oficialii lui Dinamo vor analiza legalitatea intențiilor lui Dorin Șerdean și vor anunța în ce fel se poate implica acesta în viitorul clubului alb-roșu.

Dorin Șerdean a venit pentru prima dată la Dinamo împreună cu Pablo Cortacero, care i-a oferit funcția de președinte executiv. Acesta a fost îndepărtat cu prima ocazie de membrii board-ului DDB, asociația suporterilor deținând 20,0610% din acțiuni.

sursa: playsport.ro, prosport.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 10.03.2022 at 14:21

    La ce foloseşte ? Situaţia la Dinamo tot de rahat este. Cu ce ajută Şerdean la redresarea echipei?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax