Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulianul Gicu Grozav a semnat cu Dinamo București. ”7” este numărul oficial cu care va juca internaționalul

Publicat

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, transferul internaționalul român Gheorghe Grozav la clubul din Ștefan cel Mare. Grozav a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului dinamovist pregătit de antrenorul Claudiu Niculescu în cantonamentul de la Săftica.

Născut la Alba Iulia, într-o familie de dinamoviști, Grozav a jucat pentru Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Terek Groznyi, Dinamo București, Karabükspor și Bursaspor. 28 de ani a împlinit Grozav săptămâna trecută, pe 29 septembrie.

8 meciuri a jucat Grozav în acest an pentru Bursaspor în prima ligă a Turciei. Noul jucător dinamovist a mai evoluat în 2018 pentru echipa națională a României în meciurile amicale cu Suedia, Israel, Finlanda și Chile, toate câștigate de „tricolori”.

5 goluri a marcat Grozav pentru prima reprezentativă a României. A înscris chiar la debut, în partida amicală cu Elveția (scor 1-0 pentru tricolori, pe 30 mai 2012), și a adunat 25 de selecții pentru echipa națională. 2 trofee a câștigat Grozav în carieră, Cupa Belgiei cu Standard Liege (2011) și Cupa României cu Petrolul Ploiești (2013).

Numărul oficial cu care Grozav va juca la Dinamo este ”7”, scrie pagina oficială a clubului de fotbal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax