Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulianul Ioan Mărginean, cercetat de DIICOT în „Dosarul transferurilor 2”, alături de Florin Walter și Dan Capră

Publicat

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală în cazul fostului finanțator al clubului de fotbal U Cluj, Florin Walter, al albaiulianului Ioan Mărginean și al lui Dan Capră, ultimul acţionar majoritar la FC Petrolul Ploieşti. Cei trei sunt acuzaţi de fapte de delapidare în „Dosarul transferurilor 2” și trecerea celor 15 jucători de la „U” Cluj la Petrolul Ploieşti cu sume zero, în perioada mai-septembrie.

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, DIICOT informa că, în perioada mai-septembrie, anumite persoane din cadrul SC Fotbal Club „Universitatea” Cluj SA au acţionat în scopul obţinerii unor beneficii financiare substanţiale prin transferarea, cu titlu gratuit, a 15 jucători de fotbal, printre care se află și albaiulianul Gicu Grozav, către SC Fotbal Club „Petrolul „SA. Potrivit Poliției Române, fotbaliștii sunt înregistraţi la noul club și figurează cu o valoare de transfer ridicată, unul dintre ei fiind transferat deja la un al treilea club sportiv, în schimbul unei sume apreciate la 250.000 de euro.

Într-un comunicat remis agenției Mediafax, Poliția Română preciza că, prin această modalitate, clubul sportiv din Cluj a fost prejudiciat cu aproximativ 10,95 milioane euro (45.225.000 lei).

Ioan Mărginean declara atunci pentru Digi Sport: „Cei 15 jucători au plecat la Petrolul de bună voie. Au plecat cu titlu gratuit, dar şi la noi au venit jucători cu titlu gratuit. Nu înţeleg pe ce bază acţionează DIICOT. Eu cu jucătorul pot să reziliez pe cale amiabilă sau pot să-l transfer. Nu ştiu ce caută oamenii ăştia şi cum au ajuns la o sumă de 11 milioane de euro. Este absurd, este o făcătură. Nu se poate să evaluezi nişte jucători la o asemenea sumă. De unde evaluarea asta? Când ai un contract cu un jucător, mai bine renunţi la el şi-l dai gratuit decât să-i suporţi contractul pe care nu-l poţi susţine financiar. Eu sunt şocat, pentru că aveam doi investitori cu care tratam preluarea clubului. Taman când să batem palma şi să facem actele, săptămâna asta a apărut făcătura asta. Clubul este sută la sută privat, nu are niciun ban de la stat”.

Surse: Mediafax.ro, Ziua de cluj.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cucu

    miercuri, 05.12.2012 at 20:00

    La inchisoare cu voi.
    U Cluj nu moare !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax