Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulianul Ionuţ Ionescu dansează pentru visul său şi pentru a ajuta 45 de copii instituţionalizaţi

Publicat

Tânărul Ionuţ Ionescu trăieşte în centrul rezidenţial pentru copii “Steaua Sperantei” din Alba Iulia, încă de mic copil. A locuit până la vârsta de 8 ani în Iaşi, într-o garsonieră, împreună cu părinţii şi cei 5 fraţi.

Provenind dintr-o familie săracă, cu multe guri de hrănit, tatăl lui Ionuţ le-a spus fiilor mari să plece de acasă, deoarece nu mai poate să-i întreţină. Ionuţ avea doar 8 ani când a ajuns pe străzi, de atunci nu mai ştie nimic despre părinţii săi.

Un medic cu suflet mare l-a văzut zgribulit pe o bancă într-un parc din oraş, i s-a făcut milă de el şi l-a dus la cabinetul medical, unde a văzut că avea picioarele rănite din cauza frigului pe care l-a îndurat pe străzi.

După întâlnirea cu acest om, viaţa lui Ionuţ s-a schimbat. A ajuns în Centrul de plasament “Steaua Speranţei” din Alba Iulia, unde a crescut, a învăţat carte, a avut o masă caldă şi un pat unde să doarmă. Ionuţ nu s-a simţit singur, dansul a fost mereu viaţa lui.

A făcut cursuri de dans de performanţă, însă visul de a-şi continua activitatea s-a frânt. Partenera sa de dans a suferit un accident la picioare şi a fost nevoită să renunţe la activitatea fizică. La fel şi Ionuţ, deoarece cursurile şi alte cheltuieli pentru dans au fost finanţate de către părinţii partenerei sale înainte de accident.

Tânărul albaiulian cu rădăcini moldoveneşti nu s-a descurajat şi a hotărât să-şi ducă visul mai departe, aşa cum se pricepe el cel mai bine. S-a înscris la concursul „Dansez pentru tine”, difuzat la postul de televiziune PRO TV în fiecare vineri seara şi a fost acceptat în ediţia din această toamnă a emisiunii.

Catrinel Sandu dansează cu el şi este trup şi suflet alături de Ionuţ.

Perechea, plină de emoţie, a deschis prima ediţie a concursului cu un dans vechi. Cornel Patrichi si Emilia Popescu (juriul) le-au dat cele mai mari note (9) şi a primit încurajări din partea tuturor.

Vineri seara, Ionuţ le-a spus moderatorilor emisiunii “Dansez pentru tine” ce îşi doreşte: “Prin voi vreau să mă ajut să pot să fac dans. Nu dansez numai pentru visul meu, ci şi pentru 45 de copii de la centrul de plasament la care am crescut”.

Vezi pe http://dansezpentrutine.protv.ro/perechi/catrinel-sandu/video/16116 cum a dansat perechea Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu.

Îl puteţi ajuta pe Ionuţ pe parcursul ediţiei din acest sezon, prin vot telefonic, numărul va fi afişat în cadrul emisiunilor în direct „Dansez pentru tine”.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Euu

    vineri, 07.12.2012 la 21:02

    trist …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

”Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem” – răspunsul cinic al CNAS, după 17 zile de blocaj total în Sănătate

Publicat

card sanatate

Răspuns cinic al CNAS, în contextul în care pentru a 17-a zi la rând, platforma online care gestionează cardurile naționale de sănătate este total blocată. ”Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem” a spus purtătorul de cuvând al instituției. Pacienții reclamă că ”numai bolnavii în stare gravă mai beneficiază de serviciile medicilor de familie, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacole gratuite de teatru la Alba Iulia cu trupa Skepsis. Programul verii

Publicat

a

Ca în fiecare an, trupa de teatru Skepsis propune publicului în lunile Iulie şi August un program atractiv de spectacole în aer liber la poarta a IV-a a Cetăţii. Primul weekend vesel cu Skepsis! Ca şi cum vara nu ar fi de-ajuns, ne vom încălzi în acest weekend cu două spectacol de Commedia dell Arte […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Turmă de oi în putrefacție, la câțiva kilometri de Alba Iulia. Imaginile groazei în pădurea Bărăbanț

Publicat

o

Imaginile groazei, lângă Alba Iulia. Zeci de oi moarte au fost abandonate în pădurea dintre Bărăbanț și Șard, la doar câțiva kilometri de oraș. Un cititor Alba24 a trimis o serie de fotografii incredibile. În fotografii se pot observa oile moarte de mult timp, intrate deja în putrefacție. Aproape, un câine este legat în lanți […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Statul la calculator poate avea efecte dezastruoase asupra organismului. Cum poți să eviți durerile de gât și spate

Publicat

munca birou

O zi de lucru petrecută la birou poate avea și ea efecte negative asupra corpului tău. Din cele opt ore pe zi de la birou, probabil petreci cinci sau șase dintre ele pe scaun în fața unui monitor. Există modalități prin care poți să eviți durerile de gât și de spate. Sfaturile lui John Cinkay, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate