Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulianul Ionuţ Ionescu dansează pentru visul său şi pentru a ajuta 45 de copii instituţionalizaţi

Publicat


Tânărul Ionuţ Ionescu trăieşte în centrul rezidenţial pentru copii “Steaua Sperantei” din Alba Iulia, încă de mic copil. A locuit până la vârsta de 8 ani în Iaşi, într-o garsonieră, împreună cu părinţii şi cei 5 fraţi.

Provenind dintr-o familie săracă, cu multe guri de hrănit, tatăl lui Ionuţ le-a spus fiilor mari să plece de acasă, deoarece nu mai poate să-i întreţină. Ionuţ avea doar 8 ani când a ajuns pe străzi, de atunci nu mai ştie nimic despre părinţii săi.

Un medic cu suflet mare l-a văzut zgribulit pe o bancă într-un parc din oraş, i s-a făcut milă de el şi l-a dus la cabinetul medical, unde a văzut că avea picioarele rănite din cauza frigului pe care l-a îndurat pe străzi.

După întâlnirea cu acest om, viaţa lui Ionuţ s-a schimbat. A ajuns în Centrul de plasament “Steaua Speranţei” din Alba Iulia, unde a crescut, a învăţat carte, a avut o masă caldă şi un pat unde să doarmă. Ionuţ nu s-a simţit singur, dansul a fost mereu viaţa lui.

A făcut cursuri de dans de performanţă, însă visul de a-şi continua activitatea s-a frânt. Partenera sa de dans a suferit un accident la picioare şi a fost nevoită să renunţe la activitatea fizică. La fel şi Ionuţ, deoarece cursurile şi alte cheltuieli pentru dans au fost finanţate de către părinţii partenerei sale înainte de accident.

Tânărul albaiulian cu rădăcini moldoveneşti nu s-a descurajat şi a hotărât să-şi ducă visul mai departe, aşa cum se pricepe el cel mai bine. S-a înscris la concursul „Dansez pentru tine”, difuzat la postul de televiziune PRO TV în fiecare vineri seara şi a fost acceptat în ediţia din această toamnă a emisiunii.

Catrinel Sandu dansează cu el şi este trup şi suflet alături de Ionuţ.

Perechea, plină de emoţie, a deschis prima ediţie a concursului cu un dans vechi. Cornel Patrichi si Emilia Popescu (juriul) le-au dat cele mai mari note (9) şi a primit încurajări din partea tuturor.

Vineri seara, Ionuţ le-a spus moderatorilor emisiunii “Dansez pentru tine” ce îşi doreşte: “Prin voi vreau să mă ajut să pot să fac dans. Nu dansez numai pentru visul meu, ci şi pentru 45 de copii de la centrul de plasament la care am crescut”.

Vezi pe http://dansezpentrutine.protv.ro/perechi/catrinel-sandu/video/16116 cum a dansat perechea Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu.

Îl puteţi ajuta pe Ionuţ pe parcursul ediţiei din acest sezon, prin vot telefonic, numărul va fi afişat în cadrul emisiunilor în direct „Dansez pentru tine”.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Euu

    vineri, 07.12.2012 la 21:02

    trist …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul interimar a aprobat 1,4 miliarde lei pentru administrațiile locale. Cât primesc primăriile din Alba. LISTA

Publicat

Prefectura Consiliul Judetean Alba 1

Guvernul interimar a aprobat în ședința de luni acordarea de sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Pe listă sunt și 49 de localități din județul Alba, care vor primi sume între 100.000 de lei și 10.700.000 lei. Cei mai mulți bani ajung la Primăria Alba Iulia. La nivel național, suma […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Ocna Mureș: O casă a luat foc

Publicat

O casă din Ocna Mureș a luat foc luni, în jurul orei 16.20. Potrivit ISU Alba, pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Aiud cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Groapa de gunoi de la Galda, rămâne nefuncțională. Consiliul Județean Alba, obligat să refacă licitația de la zero

Publicat

Procedura de licitație pentru atribuirea unui operator la groapa de gunoi de  la Galda de Jos se va relua de la zero.  Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au respins luni, 14 octombrie, ca nefondată, plângerea făcută de SC ECO SUD SRL, în contradictoriu cu Consiliul Județean Alba, SC ECO Bihor SRL și Polaris Mediu SRL, față […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb: Banii de autostrăzi se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Sorin Bumb a transmis într-un comunicat că banii de autostrăzi ai românilor se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc. „Ministrul demis al Transporturilor și totodată cel mai slab Ministru al Transporturilor din istoria României, Răzvan Cuc, a declarat duminică că a restructurat 35 de posturi de directori […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate