Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulianul Ionuţ Ionescu şi partenera sa, Catrinel Sandu, printre marii câştigători ai emisiunii „Dansez pentru tine”

Publicat

Ionuţ Ionescu, tânărul de la casa de copii „Steaua Speranţei” din Alba Iulia este unul dintre câştigătorii celui de al 12-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”. Acesta a demonstrat juriului că este un dansator excepţional şi se va întoarce la prietenii săi din Alba Iulia cu locul II al concursului, în valoare de 20.000 de euro.

La doar câteva voturi distanţă de echipa formată din Jojo şi Ionuţ Tănase, albaiulianul nu a reuşit să obţină marele premiu, dar s-a numărat printre favoriţii juriului de la „Dansez pentru tine”, precum şi al spectatorilor. Împreună cu partenera sa, Catrinel, Ionuţ a ridicat în fiecare vineri sala în picioare, iar uşurinţa cu care cei doi au învăţat chiar şi cele mai complicate coregrafii a demonstrat încă o dată că talentul se naşte odată cu omul şi nu este umbrit de condiţiile vitrege ale vieţii.

Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu au fost antrenaţi de Lilian Cărăuş. Ionuţ a trăit de la 8 ani pe străzi până când o întâmplare fericită l-a adus la căminul de copii “Steaua Speranţei” din Alba Iulia. A participat la „Dansez pentru tine” pentru a-i ajuta pe copiii din acest cămin. Pentru a îndeplini visul partenerului său, Catrinel a dansat cu o problemă gravă la gleznă, iar pe 12 decembrie e programată la operaţie de ligamente.

„Am avut foarte multe lucruri de învăţat. Am simţit lucruri pe care am crezut că le-am simţit deja până la 35 de ani, dar nu este aşa. Voi îndepliniţi vise şi aduceţi zâmbete pe feţele oamenilor care chiar au nevoie”, a declarat Catrinel.

Catrinel a mai asigurat că, începând de acum, are planuri mari împreună cu Ionuţ şi că intenţionează să îl ia cu ea în America pentru a petrece o bună bucată de timp acolo, împreună cu soţul şi fiica ei.

Vedeţi dansurile echipei Catrinel-Ionuţ din cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paulina

    duminică, 04.12.2011 at 16:58

    Felicitari din suflet si, Doamne ajuta sa aiba si Ionut partea sa de bucurie, sa devina un purtator al sperantelor tuturor celor dezavantajati de soarta:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax