Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulianul Marius Moga, nominalizat la premiile Grammy pentru colaborarea cu Maroon5

Publicat

YouTube video

Moș Nicolae a ajuns și la Marius Moga și i-a adus probabil cel mai frumos cadou pe care îl putea primi un compozitor. Albaiulianul a fost anunțat prim e-mail că albumul trupei Maroon5,  „Overexposed” pentru care Marius a compus melodia „The Man Who Never Lied” este nominalizat la premiile Grammy. În cazul în care aceștia vor câștiga, Moga va urca pe scena din Los Angeles în data de 10 februarie 2013.

Știrea că albumul celor de la Maroon5 a fost nominalizat la premiile Grammy a fost postată de Marius Moga pe rețeaua de socializare. ”Ieri dimineață eram acasă, destul de trist că la mine nu a venit Moș Nicolae. Mă și gândeam…am plecat din Alba Iulia la 18 ani, am venit în București, am plecat în America…unde să mă mai găsească?! Pe seară însă am văzut ca Moșul a venit și la mine: am primit e-mailul care mă anunța că albumul Overexposed al celor de la Maroon5 pentru care am compus piesa The Man Who Never Lied a fost nominalizat la Premiile Grammy!”, a scris Marius Moga.

”În cazul în care Maroon5 va câștiga, toți compozitorii care au lucrat la acest album vor urca pe scenă, asta e tradiția. Dacă îmi permiteți, fără lipsă de modestie, vă spun că sunt foarte mândru de mine!:) Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat șansa să pot fi un exemplu pentru toți compozitorii tineri din România care visează la asta așa cum am visat și eu. Se poate!”, a mai transmis acesta fanilor de pe Facebook.

Premiile Grammy sunt considerate „Oscarurile” muzicale în Statele Unite ale Americii și sunt decernate de The National Academy of Recording Arts and Sciences, care recompensează muzicieni, compozitori, cântăreţi şi trupe în 78 de categorii, în cadrul unei ceremonii maraton. Anul viitor, premiile se vor acorda în data de 10 februarie la Los Angeles.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax