Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulianul Nicușor Stanciu, cel mai bine plătit fotbalist român. Cât câștigă și ce altă ofertă are

Publicat

Cel mai bine plătit fotbalist român este în acest moment albaiulianul Nicușor Stanciu. Potrivit unor informaţii oferite de jurnaliştii belgieni, mijlocaşul ofensiv român a câștigat în primul său sezon acolo aproximativ 900.000 de euro. În anii următori, salariul său va fi mărit cu fiecare sezon, astfel încât în al cincilea an de contract va fi remunerat cu 1,5 milioane de euro.

În total, în conturile sale vor intra aproximativ 6.000.000 de euro în cinci ani, dacă va rămâne la echipă întreaga perioadă. În prezent însă, Nicușor Stanciu nu se înțelege cu noul antrenor de la Anderlecht și în acest context a primit oferte și de la alte echipe. În România, CFR Cluj i-a oferit un salariu de 400.000 de euro pe an, cel mai mare din Liga 1.

În prezent, Stanciu are o cotă de aproximativ 8.000.000 de euro, fiind cel mai scump jucător român de fotbal. Jurnaliștii sportivi sunt de părere că primăvara europeană îl va prinde la o altă echipă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax