Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulianul Nicușor Stanciu în primul 11 al României împotriva Irlandei de Nord. Echipa probabilă scoasă în teren de Rădoi

Publicat

Albaiulianul Nicușor Stanciu, va fi în primul 11 al Echipei Naționale a României, la debutul ca antrenor al lui Mirel Rădoi, în fața reprezentativei Irlanda de Nord. Tricolorii îi înfruntă pe irlandezi vineri, de la ora 21:45, pe stadionul Arena Națională, într-un meci pentru calificare în Liga Națiunilor. Meciu va fi transmis în direct pe ProTV.

Primul 11 probabil trimis în teren de Mirel Rădoi:

România: Tătăruşanu – Burcă, Chiricheş, Toşca, Bancu – Cicâldău, Stanciu – Deac, I. Hagi, Maxim – Puşcaş. Selecționer: Mirel Rădoi

Primul 11 propus de Ian Baraclough:

Irlanda de Nord: Peacock-Farrel – Flanagan, Cathcart, McNair – Ferguson, Saville, Davis, Evans, Smith – Magennis, Thompson. Selecționer: Ian Baraclough

Declarațiile amtrenorilor:

Selecționerul României,  Mirel Rădoi a afirmat că „Sunt foarte importante cele două partide, pentru că începe un nou drum şi am ajuns în play-off-ul pentru Euro prin această competiţie. Sunt partide foarte importante pentru noi, pentru băieţi, pentru noul drum. Sper ca băieţii mâine seară să încerce să pună în aplicare cât mai multe dintre ideile mele pentru această campanie.

Nu o să fie o garnitură de început cu extreme. În rest, cel mai important nu este sistemul de joc, ceea ce producem în dinamica jocului. Nu am avut foarte multe nume, a fost anumite situaţii de îndoieli, Dennis Man, Creţu, au fost alegeri de ultim moment. Sperăm că am fost inspiraţi în alegerea acestor jucători. E posibil să-l vedem pe Camora în următoarele meciuri făcând parte din lotul nostru”.

Selecționerul Irlandei, Ian Baraclough „A fost unul dintre ultimele mele meciuri la naţionala de tineret, cel împotriva României under 21. Mă bucur că ambele federaţii ne-au oferit această şansă de a fi selecţioneri ai echipelor mari. Aveţi mulţi jucători periculoşi.

Cei care au fost la under 21. Şi noi avem mulţi jucători talentaţi şi sunt sigur că va fi un meci bun. Aş fi surprins dacă Mirel s-ar îndepărta de principiile sale: jucători ofensivi, jucători tehnici şi talentaţi în zona mediană, o echipă care deschide jocul dacă adormim”.

La 8 octombrie, naţionala României va disputa şi semifinala play-off-ului Euro-2020, în Islanda. În cazul unui succes, finala pentru calificarea la turneul final va avea loc la 12 noiembrie, în Bulgaria sau Ungaria, în funcţie de învingătoarea din cea de-a doua semifinală.

Când joacă României în Liga Naţiunilor:

Vineri, 4 septembrie: Norvegia – Austria, România – Irlanda de Nord (21:45)

Luni, 7 septembrie: Austria – România, Irlanda de Nord – Norvegia (21:45)

Duminică, 11 octombrie: Norvegia – România (19:00), Irlanda de Nord – Austria (21:45)

Miercuri, 14 octombrie: Norvegia – Irlanda de Nord, România – Austria (21:45)

Duminică, 15 noiembrie: Austria – Irlanda de Nord, România – Norvegia (21:45)

Miercuri, 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România, Austria – Norvegia (21:45)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate