Connect with us
Publicitate

SPORT

Albaiulianul Zăgrean revine pe Cetate, ca adversar

Publicat

Întâlnirea de vineri dintre Unirea Alba Iulia – FC Silvania Șimleu Silvaniei este una specială, deoarece albaiulianul Andrei Zăgrean revine la Alba Iulia în postura de adversar al grupării la care s-a consacrat ca fotbalist. În această vară, fotbalistul a fost aproape de a reveni la Unirea. Însă partea financiară nu l-a mulțumit pe Andrei Zăgrean. ”Mă încearcă acel sentiment de întoarcere acasă, Alba e casa mea, am sentimente unice, niciunde nu sunt ca acasă. Nu pot să zic ca regret că nu am rămas la Alba, așa a fost să fie. Oriunde aș merge, nicăieri nu-i ca acasă, dar asta e viața”, a declarat Andrei Zăgrean, atacant la FC Silvania Șimleu Silvaniei.

Chiar dacă revine la echipa lui de suflet, atacantul a spus că și-ar dori să înscrie în jocul vineri. „Dacă o să am ocazia, normal că-mi doresc să înscriu. Acuma trebuie să-mi ajut echipa la care sunt. Dar nu țin neapărat să înscriu, eu trebuie să-mi fac treaba”, a mai spus Andrei Zăgrean.

În cazul în care uniriștii vor pierde cu Șimleu, lucrurile s-ar complica destul de mult pentru echipa pregătită de Adorian Himcinschi. ”Nu are rost să ne gândim ce va fi, oricum seria e destul de echilibrată și sus și jos, pierzi un meci, două, ești jos, apoi câștigi și revii sus, e important să nu pierzi mai multe jocuri consecutiv”, a precizat Zăgrean.

Atacantul a menţionat că nu va fi influențat de primirea albaiulienilor, chiar dacă aceasta va fi ostilă: „Părerile pot fi împărțite, n-ai cum să mulțumești pe toată lumea, o să fie și voci contra și pro. Ei pot să spună ce vor, vin la meci, plătesc biletul, zic ce vor”, a încheiat Andrei Zăgrean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Albaiulianul Zăgrean revine pe Cetate, ca adversar | alba24 | MOTOR DE CAUTARE ANUNTURI ROMANIA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax