Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulienii apeciază teatrul: „Bolnavul închipuit” a umplut sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor

Publicat

Succes total joi seara, la prefața Festivalului Internațional de Teatru „Povești”. ”Bolnavul închipuit” a fost primit de albaiulieni cum nu se poate mai bine. Sala a fost plină, iar spectacolul – fermecător prin umorul delicat – a făcut ca la final lumea să se ridice în picioare, în aplauze, în semn de apreciere faţă de reprezentaţia actorilor de la Teatrul Național Cluj-Napoca.

Cu zeci de minute înainte de a începe spectacolul, o mulțime de oameni așteptau nerăbdători în fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Bolnavul închipuit” de Molière a început cu câteva minute peste ora 19.00 și s-a încheiat după ora 21.00. Cele două ore de teatru au fost binevenite pentru iubitorii de artă dramatică. Spectacolul este unul dintre cele mai longevive, fiind jucat pe scenă de nouă ani și concurează cu altele prin reprezentarea scenică de excepție. Decorurile, muzica și costumele, împreună cu umorul fin au încântat pe cei prezenți în sală.

Pe scenă au urcat Anton Tauf, Irina Wintze, Melania Ursu, Cristina Pardanschi, Emanuel Petran, Vasilica Stamatin și alții. Succesul este datorat desigur şi regiei, semnate de Sanda Manu, a cărei experiență de zeci de ani în teatrul românesc se observă și pe scenă.

„Bolnavul închipuit” a descreţit frunţile spectatorii, semn că a fost pe gustul albaiulienilor, care au „gustat” textul dramaturgic a lui Molière, pus în scenă. Acest lucru s-a văzut și la finalul piesei, când întreaga sală s-a ridicat în picioare, pentru a-i aplauda pe actori pentru reprezentația lor de excepție.

După prefața „Bolnavul închipuit”, Festivalul Internațional de Teatru va debuta miercuri, 5 octombrie, cu deschiderea secţiunii pentru copii, de la ora 9.45, urmată de categoriile pentru tineri și adulți.

Sursa foto: www.teatrulnationalcluj.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax