Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Albaiulienii i-au pus în mişcare pe jandarmi. Beţiile şi scandalurile publice, printre cele mai frecvente cazuri

Publicat

Week-end-ul ce a trecut i-a ţinut pe jandarmi în acţiune permanentă. Prostituţia, persoanele în stare de ebrietate şi scandalurile au fost printre cazurile ce au necesitat intervenţia oamenilor legii. Mai mult, un albaiulian a apelat la serviciul 112 pentru a fi transportat gratis la domiciliu.

Jandarmii au surprins pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia nu mai puţin de şase femei care, pentru a obţine foloase materiale, încercau să acosteze bărbaţi în vederea întreţinerii unor raporturi sexuale.

Este vorba despre Antonia Georgeta V., Cristina T., Andreea Nicoleta B., Elena Luminiţa V., Gyongnyi T. şi Anamaria Iuliana B. – cu vârste cuprinse între 23 şi 46 de ani. Acestea au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei pentru prostituţie.

Duminică, la orele amiezii, un tânăr de 19 ani domiciliat în oraşul Zlatna a fost surprins de jandarmi în Piaţa Iuliu Maniu din municipiul Alba Iulia în timp ce consuma băuturi alcoolice. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris şi i s-a reamintit să evite consumul de băuturi alcoolice în locurile publice, deoarece, conform prevederilor legale, riscă o amendă cuprinsă între 100 şi 500 lei.

Tot cu avertisment scris a fost sancţionat şi un albaiulian de 20 de ani, Ioan Flavius C. Moldovan, pentru că i-a adresat injurii şi expresii jignitoare unei femei. Incidentul s-a petrecut pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul reşedinţă de judeţ, iar intervenţia oportună a jandarmilor a prevenit escaladarea violenţei şi apariţia unor fapte de natură penală.

Un alt albaiulian – Mircea Iulian G. – a fost sancţionat contravenţional deoarece a apelat numărul unic 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine, fără motiv întemeiat. Acesta a petrecut  toată noaptea într-un local şi se afla în avansată stare de ebrietate, iar, la ajungerea jandarmilor la locul indicat în solicitare, i-a rugat să-l ducă acasă, deoarece este târziu şi “nu avea bani de taxi”. A fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 100 de lei şi îndrumat ca pe viitor să evite apelarea abuzivă a numărului unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă – 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax