Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Albaiulienii refac straturile cu verdeţuri de lângă zidurile Cetăţii

Publicat

Albaiulienii gospodari, învăţaţi cu agricultura între blocuri sunt mai putin interesaţi să pună cetatea istorică în valoare şi mai mult preocupaţi să cultive spaţiul public de lângă blocuri cu verdeţuri, morcovi, castraveţi şi roşii.

 

La primele semne de primăvară, aceştia s-au înarmat cu unelte de grădinărit, au făcut straturile şi au sădit zarzavaturile. Este cazul străzii Gemina, lângă zidurile Cetăţii, din zona Calea Moţilor.

Ca în fiecare an, administraţia locală este depăşită de „fenomenul grădinăritului”. Deşi, la îndemnul autorităţilor, în ultimii doi ani a mai scăzut suprafaţa de teren cultivată cu legume în mijlocul oraşului, mai există destui albaiulieni care nu vor să priceapă că domeniul public nu este destinat grădinăritului.

Dacă Serviciul de Administrare a Domeniului Public nu ia măsuri din proprie iniţiativă, în astfel de cazuri, sesizările pot veni din partea cetăţenilor, la sediul Primăriei. “Grădinarii” sunt în primă fază inştiinţaţi să distrugă straturile, iar, în cazul în care nu se supun legilor în termenul acordat de Primărie, intervine administraţia locală, cu sancţiuni, iar mai apoi vor fi distruse grădinile improvizate.  Însă nu putem să ne asteptam la rezolvarea cazurilor peste noapte, deoarece, de cele mai multe ori, reprezentanţii administraţiei publice locale îi identifică foarte greu pe cei care încalcă legile domeniului public.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. buldozeristul gradinar

    duminică, 20.03.2011 at 20:32

    unii seamana legume…altii seamana pavele…fiecare cu ale lui

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax