Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulienii ocolesc „plaja” ştrandului de la Schit

Publicat

Ziua liberă legală nu i-a convins pe albaiulieni să se bucure de soare, în singurul ştrand din Alba Iulia. În ciuda temperaturilor ridicate de luni dimineaţă, ştrandul de la Schit a fost relativ gol şi prea puţini au fost cei care au ales această destinaţie pentru a sta la plajă.

Bătrânul ştrand nu reuşeşte să atragă în acest an foarte mulţi clienţi. În lipsa unor locuri de agrement special amenajate, aceştia aleg să campeze pe malurile râurilor Ampoi sau Mureş, unde pot să savureze alături de prieteni un grătar şi să îşi întindă păturile pe iarba verde. În ciuda aşteptărilor, ştrandul de la Schit a rămas şi în acest an o plajă de betoane, cu prea puţină verdeaţă şi locuri umbrite. Administraţia locală a anunţat în repetate rânduri că va demara lucrările pentru reamenajarea locaţiei şi transformarea acesteia într-o zonă de agrement exclusivistă. După ultimele calcule, albaiulienii vor trebui să mai aştepte pentru oaza de recreere promisă, până vara viitoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pentru înotătorii albaiulieni

    marți, 14.06.2011 at 08:18

    Promisiuni de genul acesta am mai auzit. Cea mai recenta este renovarea bazinului Olimpic, a carui dare in folosinta era preconizata pentru luna iulie 2011, dar la care s-au sistat lucrarile de vreo 3 luni, poate ne spune cineva de ce si cand va fi dat in folosinta? Datorita acestei stari de fapt inotatorii albaiulieni se antreneaza pe la Sibiu si Hunedoara in bazine mult mai mici, si oricum departe de casa, dar chiar si asa, recent, la un concurs international de inot ce a avut loc in Germania, 7 inotatori din Alba Iulia au obtinut 30 medalii (10 de aur, 7 argint si 13 de bronz). La acest concurs au participat (pentru comparatie) 739 sportivi de la 45 de cluburi din 8 tari. Ce ziceti, merita acesti copii un bazin in care sa se antreneze pentru a obtine rezultate si mai bune pentru ei si pentru Alba Iulia? Nu astept raspuns pentru ca nu mi-l da nimeni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax