Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulienii ţin la locurile lor de parcare: Vezi cum îşi marchează cetăţenii parcările din cartiere

Publicat

Albaiulienii ţin la locurile lor de parcare, iar „bătaia” pentru spaţiile rezervate de aceştia în cartierele municipiului este mai ceva ca în marile oraşe. După ce au făcut noapte albă în faţa Primăriei Alba Iulia pentru a obţine un loc de parcare, cetăţenii se lovesc acum de o altă problemă: ocuparea parcărilor de către conducătorii auto care nu ţin cont de faptul că acestea sunt închiriate. Pentru a se asigura că vor avea unde să îşi oprească maşinile când se întorc de la serviciu, albaiulienii au găsit cele mai inventive modalităţi de blocare a parcărilor.

După principiul „Pe aici nu se trece”, cetăţenii blochează propriu-zis accesul la locurile lor de parcare, folosindu-se fie de bolovani, pancarte publicitare sau cutii de carton şi totul pentru a se asigura că acestea nu vor fi ocupate de alţi conducători auto.

Lipsa locurilor de parcare generează însă nervozitate în rândul şoferilor auto, care sunt nevoiţi să parcheze neregulamentar, în lipsa unor locuri special amenajate pentru staţionarea maşinilor. Astfel, aproape zilnic, în Alba Iulia pot fi văzute maşini care blochează efectiv alte maşini fără să îşi mai facă probleme că pot fi sancţionaţi.

Vă prezentăm câteva modalităţi inedite de „rezervare” a locurilor de parcare în Alba Iulia.

Foto: Cătălin Cădan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lili

    marți, 30.08.2011 at 13:21

    Pozele astea-s ca steagurile lui Pristanda… Toate 4 imaginile sunt din aceeasi locatie (in apropiere de Lic. Militar)… In cel mai bun caz sunt din zile diferite…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax