Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulienii vor putea plăti în curând taxe fără debit și amenzi prin intermediul stațiilor de plată SelfPay

Publicat

Albaiulienii vor putea plăti în curând taxe fără debit și amenzi prin intermediul stațiilor de plată SelfPay. Plățile se vor putea face cu cardul sau în numerar.

În completarea soluţiei existente de plată a impozitelor, taxelor locale și amenzilor aflate în debit, care constituie venit la bugetul local al municipiului Alba Iulia, administrația locală vrea să dezvolte sistemul pentru a permite încasarea amenzilor şi taxelor fără debit prin intermediul staţiilor de plată de tip SelfPay.

Astfel, Primăria Alba Iulia a achiziționat, pe 30 august, prin intermediul platformei SEAP, servicii de dezvoltare și implementare a solutiei de încasare/plăti amenzi și taxe fără debit prin intermediul stațiilor de plată de tip SelfPay.

Valoarea achiziției a fost de 37.328 de lei, fără TVA (circa 7.500 de euro).

Albaiulienii vor putea plăti în curând taxe fără debit și amenzi prin intermediul stațiilor de plată SelfPay

Potrivit caietului de sarcini, pentru dezvoltarea şi implementarea soluţiei de încasare/plăți amenzi și taxe fără debit prin intermediul staţiilor de plată de tip SelfPay este necesară achiziția următoarelor componente:

  • servicii de dezvoltare şi implementare a modulului de încasare a amenzilor fără debit prin intermediul staţiilor de plată SeltPay;
  • servicii de dezvoltare şi implementare a modulului de încasare a taxelor fără debit prin intermediul staţiilor de plată SelfPay.

Aplicația trebuie să permită încasarea, prin intermediul staţiilor de plată Selfpay, a taxelor fără debit, gestionate de Primăria Alba Iulia, atât pentru plățile efectuate cu cardul, cât şi pentru cele efectuate în numerar.

Taxele fără debit sunt reprezentate de amenzi, taxa judiciară de timbru, etc.

De asemenea, aplicația va putea fi accesată pe toate terminalele din rețeaua de staţii de plată SelfPay, utilizând ca metodă de autentificare un cod unic (CNP, CUI sau cod de bare scanat). Plata se va putea efectua chiar şi în situaţia în care contribuabilul nu are deschis rol nominal unic la Primăria Alba Iulia.

Pentru achitarea taxelor judiciare de timbru sistemul va avertiza plătitorul că acest tip de taxă poate fi achitată doar de persoanele care au domiciliul/sediu în municipiul Alba Iulia.

Totodată, aplicația de plată SelfPay va fi integrată, prin intermediul unui webservice, cu aplicaţia SIMTAX. Aceasta aplicație este utilizată de către Primărie pentru gestionarea impozitelor, taxelor şi amenzilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate