Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

„Albalact” a înregistrat o creştere cu 29% a cifrei de afaceri, anul trecut. Compania scoate pe piaţă noi produse

Publicat


Compania „Albalact” a realizat, în 2011, obiectivele de business bugetate, cu o creştere a cifrei de afaceri, în contextul unei pieţe dificile, afectate puternic de scăderea consumului şi a puterii de cumpărare, arată rezultatele financiare aprobate în Adunarea Generală a Acţionarilor.

Cifra de afaceri a companiei a crescut în 2011 cu 29%, ajungând la 338.250.651 lei, de la 261.256.670 lei cât a înregistrat compania în 2010. Şi veniturile totale ale companiei, înregistrate anul trecut, sunt cu 31% mai mari faţă de veniturile raportate în 2010. Veniturile „Albalact” au crescut la 353.123.118 lei în 2011, de la 269.277.696 lei în 2010. Profitul net obţinut de „Albalact” anul trecut a fost de 5.767.484 lei.

În primul trimestru al acestui an, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 86.360.827 lei, de la 85.255.051 lei cât a fost cifra raportată în trimestrul I 2011. Şi profitul net pe primul trimestru al acestui an a înregistrat o creştere uşoară, de 1% (2.719.331 lei), faţă de cel din primul trimestru 2011 (2.674.475 lei).

„Consider că am trecut cu rezultate bune un an foarte greu, am reuşit să atingem creşterile conform bugetului, deşi condiţiile economice au fost în continuare dificile, iar consumul nu a cunoscut nicio îmbunătăţire. Am continuat să investim resurse pentru lansarea unor produse noi şi pentru modernizarea liniilor de producţie, dar am făcut eforturi mari şi pentru eficientizarea costurilor pe toate sectoarele, pentru a păstra profitabilitatea.

Nici anul 2012 nu are perspective mai bune, va fi un an în care consumul şi puterea de cumpărare vor fi şi mai afectate. Pentru anul acesta, bugetăm o creştere uşoara a cifrei de afaceri şi a profitului cu până la 10% şi pregătim mai multe modificări în portofoliul de produse”, declară Raul Ciurtin, preşedintele şi directorul general „Albalact”.

Anul acesta, „Albalact” pregăteşte lansarea noii game de brânză proaspătă de vaci sub brand-ul „Rarăul”. Compania va aduce în curând pe piaţa lactatelor sortimente diversificate de brânză de vaci.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

URS lovit MORTAL de o mașină pe DN1 Sibiu-Brașov, zona Hula Bradului

Publicat

Un nou accident rutier, în care a fost lovit un urs, s-a petrecut duminică seara. Animalul a murit în urma impactului. Evenimentul rutier a fost semnalat pe DN1 Sibiu – Brașov, la Hula Bradului. Potrivit IPJ Sibiu, traficul rutier s-a desfășurat alternativ, temporar, fiind reluat în jurul orei 22.40. Citește și VIDEO: Urs rănit, păzit […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Numărul deceselor asociate cu utilizarea țigărilor electronice, în creștere. Atenționările specialiștilor

Publicat

S-au înmulțit decesele în urma unei afecţiuni pulmonare asociate cu utilizarea ţigărilor electronice (practică denumită „vaping”).  Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite a anunțat că s-a ajuns la 42 de victime. Agenţia americană din domeniul sănătăţii, care a colectat date referitoare la această afecţiune pulmonară în 49 din cele 50 de state […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

REZIDENȚIAT 2019: LISTA posturilor din ALBA, pe specialități, scoase la concurs. Înscrierile continuă până MARȚI

Publicat

medic rezident

Ministerul Sănătăţii organizează în 8 decembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Concursul se desfăşoară în centrele universitare: Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. Sunt 4.350 de locuri scoase la concurs, număr mai mic faţă de cel de anul trecut. […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Regulamentul de funcționare al Pieței volante din Alba Iulia, în consultare publică. Ce obligații au micii producători

Publicat

Primăria Alba Iulia a pus în consultare publică regulamentul de funcționare a Pieței volante Transilvania, deschisă în fiecare vineri, în parcarea fostei policlinici a spitalului, pe Bulevardul Transilvaniei. Piața pune la dispoziție 45 de locuri pentru producătorii agricoli din Alba Iulia și localitățile învecinate din județ care doresc să-și vândă produsele. De la piața volantă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate