Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Albalact, Jidvei şi Transavia, trei companii din judeţul Alba, în TOP 100 cele mai puternice branduri româneşti

Publicat

Top-100-Branduri-798x987 Cinci branduri ale companiilor Albalact, Jidvei şi Transavia din judeţul Alba rămân în topul celor mai puternice branduri din România, la ora actuală. Datele sunt prezentate într-un studiu ce a stat la baza celei de-a cincea ediţii a clasamentului, respectiv prima în varianta extinsă “Top 100 cele mai puternice branduri româneşti”.

Studiul vizează măsurarea “puterii” mărcilor româneşti din perspectiva investiţiei de încredere si afectivitate care le este acordată de către consumatori, fără includerea indicilor financiari sau comerciali, scrie revistabiz.ro.

Performanţa mărcilor româneşti a fost măsurată în baza a patru indicatori: investiţia de afectivitate în marcă, puterea mărcii, gradul de utilizare şi notorietatea ei. Toate acestea, indiferent de fluctuaţiile socio-economice specifice ultimilor ani.

Clasamentul celor 100 de mărci româneşti a fost realizat pe nouă categorii de produse şi servicii, pe baza studiului ce a cuprins 1000 de interviuri online, fiind reprezentativ la nivel urban, la nivel de regiune, grad de urbanizare, împărţire pe sex şi vârstă a populaţiei între 18 – 55 de ani.

Dacă primele poziţii în top sunt ocupate de Borsec, Dero, Gerovital, Dorna, Arctic, Dacia, Elmiplant, Aqua Carpatica, Farmec și Petrom, în clasamentul preferințelor românilor se află și brandurile din industria alimentară din județul Alba – Zuzu, Fulga, DeAlbalact, Jidvei şi Transavia, fiind aprofundată tendința spre “natural”, considerat „valoros”, în opoziţie cu „sintetic”, văzut ca „păgubos”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax