Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Alcool, medicamente și violență într-o familie din Alba: Drama unei femei care a reacționat în fața soțului abuziv

Publicat

Drama unei femei din Alba este descrisă într-o motivarea a Judecătoriei Câmpeni. Este un caz de violență domestică, femeia fiind una dintre sutele de victime ale soților abuzivi.

De cele mai multe ori, bărbații sunt consumatori de alcool. Însă în acest caz, bărbatul combina medicamentele prescrise de psihiatru cu alcool. Femeia nu a mai suportat relația abuzivă și a cerut un ordin de protecție pe numele bărbatului.

În data de 9 februarie 2024, magistrații judecătoriei Câmpeni au admis cererea femeii. În documentele emise de instantă stă scris calvarul prin care a trecut femeia.

A refuzat să mai întrețină relații cu el

Primul moment reținut de judecători a fost la începutul lunii februarie. Atunci femeia a refuzat să mai întrețină relații sexuale cu acesta. A fost momentul în care acesta a început să o bată.

Este un caz clasic de violență în care bărbatul își bate soția și o amenință cu moartea.

”(…) la data de 01.02.2024, ca urmare a refuzului reclamantei de a întreţine relaţii sexuale cu pârâtul, acesta a încercat să-i dea jos pantalonii, însă reclamanta a ripostat, iar soţul pârât a trântit-o de pardoseală.

Apoi a încercat să o lovească cu pumnul în picior, aceasta apărându-se, ţinându-l de mâini.. Văzând aceasta, agresorul s-a enervat, a ridicat-o pe victimă de pe pardoseală, şi a împins-o, aceasta lovindu-se de mobilă.

În tot acest timp a înjurat-o şi ameninţat-o că face ce vrea el, deoarece este pe numele lui. Victima a reuşit să fugă în drum, fiind urmărită de către bărbat, au mai precizat magistrații”, se arată în motivarea instanței.

Alcool combinat cu medicamente

Un alt catalizator al violenței domestice din familie este consumul de alcool de către bărbat. Însă, pe lângă alcool, acesta are și un tratament cu pastile, tratament prescris de medicul psihiatru.

”Totodată, la data de 23 spre 24 ianuarie, pe fondul consumului de alcool, combinat cu medicamente prescrise de psihiatru, acesta i-a adus injurii soţiei, lovind-o împingând-o, aceasta lovindu-se cu capul de boiler, a spart geamul de la uşa de la intrare, a ameninţat-o că o omoară. Toate acestea au făcut-o să aibă în permanență o stare de frică şi temere faţă de persoana pârâtului”, se mai arată în motivarea instanței.

Magistrații au admis cererea femeii și au emis un ordin de protecție. Bărbatul nu mai are voie să o contacteze sau să se apropie de ea timp de 6 luni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax