Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALDE Alba a reclamat PSD, PNL, Pro-România și USR-PLUS la Biroul Electoral Județean pentru afișaj în locuri nepermise

Publicat

f

Organizația județeană Alba a ALDE a sesizat Biroul Electoral Județean Alba cu privire la ”încălcarea gravă a legislației privind desfășurarea campaniei electorale”, de către PSD, PNL, Pro-România și USR-PLUS, în ceea ce privește afișajul electoral.

Astfel, ALDE a sesizat faptul că în câteva comune din județ, PNL și Pro-România au expus mai multe afișe (în loc de unul singur, cum prevede legea) pe panourile amenajate special.  În plus, a reclamat organizația ALDE, cele trei partide, respectiv PNL, Pro-România si Alianța USR-PLUS, au folosit pentru afișaj și alte locuri, nu doar panourile instalate de primării.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții transmis luni, reprezentanții partidului au dat ca exemplu PSD care a utilizat, în orașul Abrud, locuri de afișare, altele decât cele special amenajate, de către primarie.

”Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Alba solictă celorlalte partide, aflate în cursa electorală, să respecte prevederile legale în ceea ce privește numărul afișelor electoarele expuse și utilizarea exclusiv doar a locurilor special amenajate, în scop electoral, pentru afișare” au transmis reprezentanții partidului.

ALDE și-a reclamat la BEJ inclusiv partenerul de guvernare, PSD, în condițiile în care la nivel local, între cele două organizații, nu mai există nici un fel de colaborare. Recent, președintele ALDE Alba a lansat chiar un atac împotriva PSD. ”Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăștia la putere în județul Alba, că ne-am dat dracu”, a spus Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax