Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALDE Alba, în sprijinul angajaților APIA cu salarii micșorate. Ioan Lazăr: ”Au un volum foarte mare de muncă”

Publicat

Liderul județean al ALDE, Ioan Lazăr a spus că veniturile angajaților de APIA au scăzut mult și că aceștia se simt defavorizați. Totodată a declarat că nu știe cuantumul acestor salarii, nici cu ce procent au scăzut dar a menționat că la AFIR și la POSDRU, instituții ai căror angajați nu au un volum de muncă atât de mare, nu s-au diminuat veniturilor.

Lazăr a spus că el însuși este proprietar de fermă și pășune și că, în această calitate, știe că în anumite momente, volumul de muncă al celor de la APIA este foarte mare, la fel și răspunderea. ”Sunt în cunoștință de cauza privind munca celor de la APIA deoarece dețin o fermă de animale și o suprafață de pășune de foarte mulți ani. De când am început să depun dosarul pentru subvenții am observat că angajații de la APIA au un volum de muncă foarte mare”, a adăugat Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cititor

    vineri, 16.02.2018 at 18:06

    Sa nu exageram! Au salarii prea mari angajatii de la APIA. Daca nu le convine ii invit sa mearga in privat. Ofer un loc la schimb.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax