Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALDE Alba pornește la ”vânătoare” de PSD-iști. Ioan Lazăr vrea să atragă primari și consilieri în partidul pe care îl conduce

Publicat

lazar, ALDE Alba, doliu

La o zi după ce Guvernul Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a ieșit la atac și a declarat că este pornit să atragă cât mai mulți membri din PSD Alba, în formațiunea politică pe care o conduce.

Deși în ultimul an Lazăr a fost într-un continuu ”război” și a criticat cu fiecare ocazie conducerea PSD Alba și în special pe Ioan Dîrzu, de data aceasta șeful ALDE Alba a avut și cuvinte de apreciere pentru câțiva membri PSD. 

Pe lista lui Lazăr cu membri PSD pe care îi apreciază se numără și social-democrații Bogdan Medrea, Daniel Zdrânc și Horațiu Clepan, pe care acesta a declarat că îi simpatizează și speră să aibă o relație foarte bună cu ei, pe viitor.

Referitor la cooptarea unor social-democrați în rândul formațiunii pe care o conduce, Lazăr a declarat că ”sunt foarte mulți primari PSD, oameni gospodari, oameni de bine, dar ei au fost mințiți, umiliți și jecmăniți de către conducerea PSD în frunte cu Ioan Dîrzu”.

Mai mult, Lazăr e hotărât să nu se oprească doar la primari de localități, ci vrea să atragă spre ALDE din PSD și consilieri, fie ei locali sau chiar județeni.

”O să îi iau la bucată, o să vorbesc cu foarte, foarte mulți membri PSD pe care voi încerca să îi cooptez (în ALDE – n.r.), primari, consilieri PSD, pe care o să încerc să îi atrag de partea ALDE, pentru că cu ei am avut și o să am, în continuare, o relație foarte bună, poate cu mult mai bună decât am avut până acum”, a mai spus acesta, vineri, în conferință de presă. 

Întrebat de Alba24 dacă dintre cele trei nume menționate anterior – Bogdan Medrea, Daniel Zdrânc sau Horațiu Clepan – ar fi de acord cu o posibilă venire a lor în partidul pe care îl conduce, Lazăr a spus că: ”pe cei pe care i-am menționat, aș fi de acord ca oricare dintre ei să vină la ALDE”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax