Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALDE Alba va vota „cu două mâini” dacă se va propune excluderea din partid a ministrului Daniel Constantin

Publicat

lazar alde Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a transmis vineri că dacă se va propune excluderea din partid a ministrului Daniel Constantin va vota „cu două mâini”.

„Noi cei din partid am mai auzit de el, dar oamenii de rând nu au prea auzit de el, zic eu, de când era ministru al Agriculturii și s-a constituit parte vătămată împotriva fostului său șef. Cred că ar trebui să nu-i mai dăm atâta importanță (n.r. lui Daniel Constantin), să-l lăsăm să fiarbă singur. Sper să se întâmple cum spunea zicala <fiecare pasăre pe limba ei piere>”, a spus președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, în cadrul unei conferințe de presă.

Ioan Lazăr a transmis că duminică este ședința Biroului Politic.

„Am primit informația că avem ședință. Nu știu încă ordinea de zi. M-aș bucura tare dacă se va propune și dacă se va aproba în Biroul Politic excluderea. Cred că ar merita. (…) Ruptura majoră în rândul partidului a fost demult făcută între noi și domnul Constantin și o parte din cei apropiați lui. Dânsul a contribuit foarte mult la această ruptură și din cauza dânsului au fost semnalate divergențe în mai toate organizațiile din țară, chiar și la Alba Iulia. (…) Sunt convins că tot la inițiativa dânsului și domnul Feneșer a votat în Consiliul Județean cu PNL-ul”, a spus Lazăr.

Ioan Lazăr a mai declarat că dacă se va propune excluderea lui Daniel Constantin va vota „cu două mâini”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax