Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALDE reia operațiunea de excludere din Consiliul Județean Alba a „trădătorilor” Feneșer și Uțiu

Publicat

alde 97015 Excluderea foștilor membri ALDE, Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu din Consiliul Județean Alba este cerută de către președintele organizației județene, Ioan Lazăr, după ce demersurile anterioare pentru schimbarea lor au eșuat, nefiind „bine documentate”.

Reamintim faptul că Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu, împreună cu Ladislau Koble, aleși pe listele ALDE Alba, au fost daţi afară din partid în luna iunie 2016, după ce au votat pentru numirea în funcția de președinte a CJ Alba a candidatului PNL, Ion Dumitrel. Decizia a aparținut conducerii de la București, iar motivul ar fi că nu au respectat înţelegerile din teritoriu cu PSD.

Citește și Consilieri judeţeni ALDE din Alba, dați afară din partid, după ce au votat cu PNL, pentru alegerea lui Ion Dumitrel în funcţia de preşedinte CJ

„A trecut o perioadă. Eu personal nu am avut timp să mă ocup de problema asta. Au făcut colegii mei demersuri pentru schimbarea lor, demersuri care nu au dat roade pentru că nu au fost bine documentate. Chiar astăzi voi cere, documentat, excluderea domnului Feneșer și a domnului Uțiu din Consiliul Județean Alba”, a transmis vineri președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Reprezentanții organizației ALDE Alba au confirmat vineri decizia primită de la București în cazul celor doi. Ioan Lazăr a explicat că aceștia au fost excluși din partid și conform Legii partidelor politice trebuie să părăsească Consiliul Județean Alba, iar în acest sens va înainta o adresă către Prefectură.

Potrivit lui Ioan Lazăr, cel de-al treilea consilier județean ALDE, Ladislau Koble, „nu și-a dat o demisie de onoare, așa cum a afirmat, ci a fost o demisie din interes”. „Dânsul a încercat să candideze din partea unui alt partid politic, dar i-a fost respinsă candidatura”, a declarat Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax