Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALDE va susține candidatul PSD pentru alegerile anticipate de la Horea. Florin Ispas Neag, în cursa pentru locul lui Olar

Publicat

primaria horea, casa alba din horea Primăria comunei Horea este „pusă la bătaie” în data de 11 iunie. Oamenii vor trebui să-și aleagă un nou primar, Corneliu Olar fiind în prezent deputat. Pentru „biroul oval”, PNL îl va susține pe Marin Nicola, actual primar interimar, în timp PSD și ALDE au decis să-și unească forțele și vor avea un candidat comun: Florin Ispas Neag.

Guvernul a decis ca alegerile în localitățile în care primarii s-au ales cu un mandat de deputat și au plecat la Capitală să aibă loc în data de 11 iunie. În județul Alba există o singură astfel de situație, în comuna Horea, unde Corneliu Olar și-a dorit din nou fotoliul de parlamentar și a lăsat primăria pentru Camera Deputaților.

În locul său a rămas, interimar, Marin Nicola, fost primar în perioada PDL. Acesta va fi și candidatul PNL pentru alegerile anticipate.

Pentru alegerile din 11 iunie, ALDE și PSD au decis că vor susține un singur candidat. Acesta va fi Florin Ispas Neag, candidat ales de social-democrați.

„Ținând cont că acolo va candida un lujer de-al deputatului Olar, acesta are o mare influență acolo și localnicilor le este frică să candideze, ca să nu se pună rău cu el, de aceea am avut o discuție și cu președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, astăzi sau mâine o să o definitivăm, și cred că o să susținem candidatul PSD-ului. Nu îl cunosc, dar am înțeles că este un candidat tânăr, cu șanse de a câștiga Primăria comunei Horea. Eu sunt convins că un candidat tânăr și un candidat care se opune tăierii pădurilor și care vrea să lucreze pentru comună și nu pentru Olar va câștiga primăria”, a declarat președintele ALDE, Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax