Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEA Alba a semnat un angajament de susţinere a iniţiativei „Convenţiei Primarilor”. Încă 22 de agenţii europene pentru energie durabilă sunt semnatare

Publicat

În cadrul Săptămânii Europene a Energiei Sustenabile – EUSEW 2014 de la Bruxelles, Agențiile Europene pentru Energie Durabilă, printre care şi ALEA Alba au semnat angajamentul solemn de susținere a Initiațivei „Convenția Primarilor – CoM”. Este vorba despre inițiativa majoră pentru dezvoltare sustenabilă asumată de peste 6.000 de municipalități din intreaga Europa.

Agenţiile Europene pentru Energie Durabilă au semnat un angajament susţinere a „Convenţiei Primarilor”, miercuri 25 iunie, la Bruxelles. Reprezintă promovarea la nivel local și regional a politicilor europene vizând durabilitatea energetică.

Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA se numără printre primele 23 agenții europene semnatare ale angajamentului solemn, ca o recunoaștere oficială de către Comisia Europeana.

Această recunoaștere oficială înseamnă vizibilitate europeană a inițiativelor asumate de ALEA pentru susținerea municipalităților semnatare ale Convenției Primarilor din România și pentru promovarea la nivel local și regional a politicilor europene vizând durabilitatea energetică.

Evenimentul a fost organizat de către ManagEnergy și FEDARENE (Federația Europeană a Agențiilor Regionale de Energie).

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax