Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Alege Viața”: Într-o singură zi 18 șoferi au rămas fără permis de conducere. Polițiștii din Alba au aplicat amenzi de peste 37.000 de lei

Publicat

actiune politisti alba Vineri, în cadrul unei acțiuni desfășurate de Serviciul Rutier Alba au fost aplicate amenzi de peste 30.000 de lei, șoferilor care au apăsat mai tare pedala de accelerație sau au efectuat depășiri neregulamentare. Astfel că 210 conducători auto au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea normelor rutiere. Dintre aceștia 86 au fost sancţionaţi pentru încălcarea regimului legal de viteză, 18 pentru depăşire şi 106 pentru alte abateri.

În cadrul acțiunii „Alege viața”, care vizează prevenirea accidentelor rutiere ce au ca şi cauză depăşirea neregulamentară şi/sau viteza excesivă, polițiștii din Alba au luat în „vizor” 210 conducători auto. De asemenea au fost reţinute 18 permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare, iar valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 37.800 lei.

Acţiunea s-a desfășurat pe principalele artere rutiere ale judeţului, în locurile în care există risc de producere a accidentelor rutiere datorate acestor cauze iar poliţiştii rutieri au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuţii pe poliţie rutieră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax