Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegeri 2024: Președinții birourilor electorale din județul Alba au fost trași la sorți, luni 15 aprilie. Cine sunt

Publicat

Președinții și locțiitorii birourilor electorale din județul Alba au fost trași la sorți luni, din lista de magistrați întocmită de președintele Tribunalului Alba. 

Tragerea la sorți a președintelui Biroului electoral de circumscriplie judelean nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală, constituite în judelul Alba pentru alegerile din data de 9 iunie 2024 și a locțiitorilor acestora, a avut loc luni, 15 aprilie.

Tragerea a fost realizată de judecătorul Dorin Ioan Lazea.

În urma tragerii la sorți au fost desemnate următoarele persoane:

  • Judecătorul Tuduce Ilinca în funcția de Președinte al Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba, constituit pentru alegerile din data de 9 iunie 2024.
  • Judecătorul Ostaș Sabina Simona în funcția de Locțiitor al Președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba, constituit pentru alegerile din data de 9 iunie 2024.

Ulterior, s-a procedat la desemnarea, prin tragere la sorți, a președinților birourilor electorale de circumscripție comunale, orășenești și municipale constituite în județul Alba pentru alegerile din data de 9 iunie 2024 și a locțiitorilor acestora.

Lista completă poate fi vizualizată AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Claudia

    marți, 16.04.2024 at 20:45

    Asta nu poate fi numita tragere la sorti. Nu a fost făcută publică data și ora tragerii la sorti. Lista de juriști nu știm pe ce criterii a fost completata, sunt multe rude și cunoștințe, este mult prea mare coincidenta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax