Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegeri 9 iunie 2024 în Alba: Câte persoane private de libertate vor vota la Penitenciarul Aiud, cu urna mobilă

aiud penitenciar

Publicat

Alegeri 9 iunie 2024 în Alba. Aproape 90% dintre deținuții de la Penitenciarul Aiud au drept de vot la alegerile de duminică. Aceștia vor avea acces să-și exprime votul, la urna mobilă.

Pentru scrutinul din 9 iunie, au drept de vot 635 de persoane private de libertate, aflate la Penitenciarul Aiud, au comunicat reprezentanții unității, pentru alba24.ro.

Dintre aceștia, 556 și-au exprimat intenția de a vota la europarlamentare. Dintre ei, cinci pot vota și la alegerile locale, având domiciliul în Aiud.

În total, la Penitenciarul Aiud, se află în prezent 685 de persoane private de libertate.

În județul Alba sunt amenajate 440 de secţii de votare. Sunt 305.337 de persoane cu drept de vot, 62.469 dintre acestea la Alba Iulia.

La alegerile din 9 iunie, cetățenii cu drept de vot primesc, la secția de votare, cinci buletine de vot. Vor alege primarul, președintele Consiliului Județean, lista pentru Consiliul Local, lista pentru CJ și lista pentru europarlamentare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax